« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Epson ima nove sjajne projektore

Epsonovi najnoviji laserski zasloni kombiniraju 3LCD projekciju s novim softverom koji je jednostavan za upotrebu kako bi pomogao brendovima u postizanju što kreativnijih vizualnih prikaza

Epson projektori
Epson projektori (Epson)
Više o

Epson

,

projektori

Epson proširuje svoju ponudu laserskih projektora za šest novih modela kako bi postigao što dojmljivije signalizacijske i iskustvene imerzivne izloge za niz komercijalnih okruženja uključujući maloprodaju, ugostiteljstvo, muzeje i atrakcije za posjetitelje.

Epsonovi najnoviji laserski zasloni kombiniraju 3LCD projekciju s novim softverom koji je jednostavan za upotrebu kako bi pomogao brendovima u postizanju što kreativnijih vizualnih prikaza i još većih razina interakcije i angažmana kupaca.

Nove serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 pokreće jaki izvor laserske svjetlosti koji može raditi do 20 000 sati bez potrebe za održavanjem i dolazi s novim intuitivnim softverom, opsežnom povezivošću i fleksibilnim postavljanjem kako bi mogli projicirati sadržaj gotovo bilo gdje. Moguće je projicirati sadržaj bez jasnih granica na zidove, podove, stropove, čak i trodimenzionalne predmete, što brendovima omogućava dodatnu kreativnost njihovim izlozima kako bi iznenadili i oduševili kupce.

 

Linija nudi prilagodljivo postavljanje od 360 stupnjeva i cijeli niz mogućnosti za povezivanje uključujući HDMI, HDBaseT, ugrađeno bežićno spajanje i Miracast, što čini postavljanje jednostavnim i omogućava laganu ugradnju u postojeće CMS infrastrukture. Korisnici također mogu spojiti dva ili više zaslona kako bi pokrenuli ugrađeni edge blending za stvaranje imerzivnih prostora ili kako bi osvijetlili cijeli zid s jednom velikom slikom. Dodatno, split screen značajka dopušta korisnicima spajanje više ulaznih izvora za istovremeni prikaz različitog sadržaja.

Serije EB-L250F, EB-750 i EB-800 su kompatibilne sa softverom Epson Projector Content Manager, kao i s Epson Creative Projection aplikacijom koji zajedno čine kompletno rješenje za upravljanje sadržajem i stvaranje personaliziranog sadržaja.

Softver Epson Projector Content Manager omogućava slaganje popisa za reprodukciju koji koriste fotografije, video zapise, shape filtere i efekte koji se mogu zakazati i pohraniti na vanjski uređaj za pohranu ili bežićni popis za reprodukciju sadržaja izravno na projektoru.

Aplikacija Epson Creative Projection daje lagani pristup raznim kreativnim elementima, dopuštajući korisnicima stvaranje personaliziranog sadržaja koji koristi kombinaciju video zapisa, fotografija, teksta i unaprijed postavljenih filtera. Učitavanje novog sadržaja za jedinstveni doživljaj je također omogućeno. Aplikacija je kompatibilna s iOS uređajima, te nudi napredne značajke poput podešavanja slike, korekcije točaka i izravnog projiciranja s uređaja.

Novi projektori se nadovezuju na uspjeh nedavno lansiranih EB-W70 i EB-W75 mini laserskih signalizacijskih projektora. Ovi lagani i kompaktni prijenosni projektori težine 2.7 kg su posebno dizajnirani za maloprodaju u buticima i iskustvena okruženja. Nude kratak domet omjera 1.04:1, projekciju u 360 stupnjeva i elegantan, moderan dizajn dostupan u crnoj i bijeloj boji. Modeli EB-W70 i EB-W75 se neprimjetno uklapaju u cijeli niz stilova interijera i dolaze s ugrađenom Bluetooth® povezivošću, kao i s HDMI sučeljem za lagano streamanje i dijeljenje kreativnog sadržaja koji poziva na sudjelovanje.

Serija EB-800 je dostupna od listopada, serija EB-750 će biti dostupna od studenog i serija EB-L250F će biti dostupna od prosinca. Svi modeli će dolaziti u crnoj i bijeloj varijanti.

Piše: Sanja Ledinek
26.10.2020. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno