« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
NOVOSTI

Emisija KolibriS u novom ruhu

Uz dosadašnje četiri televizije (Kanal Ri, Varaždinska TV, Dubrovačka televizija i Trend TV) emisija KolibriS ostvarila je suradnju s TV Jadran na kojoj gledatelji od početka veljače mogu pratiti emisiju KolibriS

KolibriS
KolibriS (Arhiva)
Više o

KolibriS

Od početka 2021. godine emisija KolibriS ostvarila je suradnju s produkcijskom firmom Broadcast.hr  (produkcija i marketing emisije KolibriS) zahvaljujući kojoj se emisija KolibriS snima u novom profesionalnom studiju.

Također, pojačanje tima KolibriS je došlo u vidu postprodukcije koju radi Abant Studio (Tomislav Židanić).

Kako izgledaju pripreme za pojedinu emisiju možete vidjeti u traileru čiji je snimatelj i producent Tomislav Židanić: https://www.youtube.com/watch?v=zG2W1zVMByk

Uz dosadašnje četiri televizije (Kanal Ri, Varaždinska TV, Dubrovačka televizija i Trend TV) emisija KolibriS ostvarila je suradnju s TV Jadran na kojoj gledatelji od početka veljače mogu pratiti emisiju KolibriS.

Također, emisija KolibriS širi područje umjetnika koje ugošćuje, pa će gledatelji u narednim emisijama, uz likovne umjetnike, moći upoznati iznimno kvalitetne umjetnike i umjetnice iz područja glume, filma, književnosti, glazbe i inih umjetničkih sfera.

O emisiji:

Emisija KolibriS pokrenuta je s ciljem predstavljanja kvalitetnih umjetnika i projekata, ali i obrade ključnih problema s kojima se susreću svi koji djeluju o ovom području. Emisija je osmišljena kao razgovor unutar kojeg predstavljamo samostalno umjetničko djelovanje gosta, ali ujedno i obrađujemo ključne teme poput nezavisnog djelovanja, percepcije i valorizacije umjetnosti u javnosti, te važnosti umjetnosti u životu pojedinca.

Jedinstvenost emisije KolibriS leži u činjenici da ju vodi osoba iz struke - nezavisna kustosica i povjesničarka umjetnosti Sonja Švec Španjol, koja kroz zanimljiv i ugodan razgovor otvara relevantne teme i stavlja u fokus samog gosta-umjetnika. Dok je šira javnost u pravilu upoznata s bogatim umjetničkim opusima naših umjetnika (slikara, kipara, glazbenika, glumaca, književnika...) emisija KolibriS omogućuje upoznavanje i samih umjetnika - tko su, koje su njihove nade, želje, strahovi i strepnje, s kojim problemima se suočavaju u životu, što ih inspirira i potiče na stvaranje...

Također, namjera ove emisije je decentralizirati hrvatsku umjetnost ugošćivanjem umjetnika i djelatnika u kulturi iz cijele zemlje kako bismo ukazali na kvalitetne pojedince i projekte koji se odvijaju diljem Hrvatske.

04.02.2021. 11:30:00
Novi komentar
nužno
nužno