« Život
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
INFLUENCERI

Ella Dvornik otkrila 5 najdražih aplikacija

Osim što je zaštitno lice nove 9, telefona koji ju je osvojio dizajnom, Ella je i jedna od prvih osoba koja je koristila ovaj pametni telefon u Hrvatskoj

Ella Dvornik
Ella Dvornik (Huawei)
Više o

Ella Dvornik

,

aplikacije

,

Huawei nova 9

Ella Dvornik omiljena je hrvatska blogerica koja uspješno balansira između posla i obiteljskih obaveza.

Nedavno je nakon dugog vremena napokon bila na prvom putovanju avionom te je sa svojim mnogobrojnim pratiteljima podijelila uzbuđenje oko puta u Poljsku gdje je išla na fotografiranje i snimanje videa za Huaweijev nedavno predstavljeni nova 9 pametni telefon.

Osim što je zaštitno lice nove 9, telefona koji ju je osvojio dizajnom, Ella je i jedna od prvih osoba koja je koristila ovaj pametni telefon u Hrvatskoj.

"Volim lude boje, volim stvari koje privlače pažnju, kao što je i ovaj telefon, ali najbitnije mi je da imam pouzdan pametni telefon koji možete odraditi sve što trebam od njega, koji će izdržati snimanje videa, odgovaranje na mailove, fotografiranje ili slušanje omiljene glazbe", kaže Ella.

A uz dizajn, jake značajke uređaja, bitan je i softver te aplikacije koje možete pronaći na uređaju. Huawei nova 9 dolazi s Huaweijevom vlastitom trgovinom aplikacija, AppGallery, koja je u kratkom roku zasjela na treće mjesto najvećih trgovina aplikacija na svijetu. AppGallery uključuje sedamnaest kategorija aplikacija, a neke od njih su igre, glazba i zabava, stil života, karte i navigacija, kupovina i financije. Također nudi pregršt globalnih aplikacija poput Vibera, Snapchata, Telegrama, ali i sve najbitnije lokalne aplikacije. Tako se u AppGalleryju mogu pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a. Tu su također i aplikacije domaćih medija, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i drugi. U AppGallery trgovini lako se mogu preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

Kako Ella koristi Huaweijeve uređaje već neko vrijeme, pitali smo je koje su njene najdraže aplikacije koje se mogu pronaći na AppGalleryju.

"Volim Deezer aplikaciju jer mi je glazba dostupna uvijek i svugdje, bilo dok putujemo, idem u shopping ili provodimo slobodno vrijeme vježbajući. Kako sam nedavno krenula u teretanu ne mogu zamisliti vježbanje bez glazbe. Deezer je tu da ispuni sve moje glazbene želje", rekla nam je Ella. A u AppGallery možete pronaći i Tidal, još jedan popularan servis za streamanje glazbe, dok uz pomoć Petal Searcha, Huaweijevog servisa za pretraživanje sadržaja, možete instalirati i Spotify.

„Druga aplikacija koju moram istaknuti je TikTok kojeg obožavam jer je jednostavan za korištenje i mogu kreirati kratke videosnimke sebe u specifičnim fazama i raspoloženjima. Volim snimati različite odjevne kombinacije, razne komične situacije ili moja ups and downs raspoloženja. Fora mi je i kreiranje videa za klijente. Pa sam tako snimila za Huawei nova 9 video", otkrila nam je Ella.

„Najdraža aplikacija za slanje poruka mi je upravo Viber. Mogu poslati mami fotografije ili smiješne videosnimke mojih djevojčica s fora GIF-om. Ili razgovarati dugo u noć putem videopoziva s Charlesom dok je na putu. Preko nje sam u stalnom kontaktu sa svojim najdražima", povjerila sam se Ella. Osim Vibera na u AppGallery možete pronaći i Telegram aplikaciju koja također služi za slanje tekstualnih i multimedijalnih poruka, a uz pomoć Huawei tražilice Petal Search, može se instalirati i WhatsApp aplikacija.

Petal Maps aplikacija je vrlo intuitivna. Najviše volim kod nje jer me uvijek upozori na gužvu ili mi ukaže na stanje u javnom prometu, naplatnim kućicama te mi daj preporuka kraćeg puta vožnje," istaknula nam je Ella. Još jedna od odličnih funkcionalnosti ove aplikacije je vremenska prognoza koja pruža detaljan uvid u vremensku prognozu destinacije na koju putujete. Uz ove informacije prikazuju se i simpatični animirani efekti, poput uočljivih upozorenja za oluju.

„Moje torbice su često male i ne stane mi uvijek novčanik unutra. Zato mi je Curve Pay aplikacija vrlo praktična jer preko nje mogu plaćati beskontaktno. Ili još bolje, ako slučajno izađem iz kuće na brzinu nešto kupiti, ne moram nositi torbu već je dovoljno prisloniti pametni telefon i platim račun preko Curve Pay aplikacije" rekla nam je Ella. Plaćanjem preko Curve Pay aplikacije uspješno se rješavamo novčanika, a za beskontaktno plaćanje nam je potreban samo pametni telefon.

Huawei AppGallery nudi neograničen pristup različitim aplikacijama tako da svatko može pronaći nešto prilagođeno svojim potrebama i željama. S ovom Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija korisnici mogu pronaći razne zanimljive aplikacije koje im olakšavaju savladavanju zadataka s kojima se susreću. Huawei svojim korisnicima pruža 173 000 različitih globalnih i lokalnih aplikacija integriranih s HMS-om, stabilnim i sigurnim Huaweijevim operativnim sustavom. Aplikacije je osim preko AppGallery trgovine moguće preuzeti putem Petal Search pretražnika koji nudi link za preuzimanje aplikacije s web lokacije.

02.12.2021. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno