« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
NEPOZNATA ANOMALIJA

Električni uređaji prestaju raditi u blizini baltičkog 'NLO-a'

Istraživači kažu kako im sva električna oprema prestaje raditi unutar 200 m od misterioznog objekta na dnu Baltičkog mora

Misteriji na dnu Baltika postaje još tajnovitiji
Više o

NLO

,

Baltik

,

Ocean Explorer

,

baltička anomalija

,

NLO baltik

,

misteriozni objekt

Ronioci koji istražuju misteriozni objekt na dnu Baltičkog mora osupnuti su anomalijom zbog koje im oprema prestaje funkcionirati čim se približe "baltičkom NLO-u".

Stefan Hogerborn, profesionalni ronilac i voditelj Ocean X Teama, kaže kako su neke kamere i satelitski telefoni prestali raditi direktno iznad objekta, no čim su se udaljili tehnologija je profunkcionirala.

"Sve što koristi električnu energiju, uključujući satelitske telefone, prestalo je raditi iznad objekta. Kada smo otplovili 200 metara dalje upalili smo uređaje, no kada smo se vratili do objekta oni su se ponovno ugasili", rekao je Stefan Hogerborn.

Peter Lindberg, poduzetnik i profesionalni ronilac koji za sebe kaže da je najveći skeptik oko teorija koje su se splele oko misterioznog objekta, tvrdi da je za vrijeme zarona iskusio brojne neobjašnjive stvari.

"Očekivao sam da ćemo pronaći kamenje ili liticu ili hrpu blata, no ništa od navedenog ne odgovara pronalasku", objasnio je Lindberg.

Ostali članovi istraživačkog tima uvjereni su da je misteriozna formacija na dnu Baltika uistinu nešto unikatno.

"Možda je riječ o meteoru ili asteroidu, ili o vulkanu, ili o ostacima podmorničke baze iz Hladnoga rata, ili pak o NLO-u... Iskreno, nismo sigurni o čemu se tu radi", kaže Dennis Asberg, član X-teama.

Dodatni zaroni i vještačenja uzorka s "baltičkog NLO-a" možda će podići veo tajnovitosti, a možda će postaviti više pitanja nego što će dati odgovora.        

27.06.2012. 10:43:46
Novi komentar
nužno
nužno