« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
SJAJNO!

Elegancija iza inovativnih značajki

Moderne linije i bezvremenski dizajn Huawei Watch Fit 2 pametnog sata pozicioniraju ga kao savršeni modni dodatak naprednih tehnoloških funkcija

Huawei Watch Fit 2
Huawei Watch Fit 2 (Huawei)
Više o

inovativnost

,

značajke

,

Huawei

,

elegancija

Novi modeli Huawei Watch Fit 2 serije posebno su dizajnirani imajući na umu pripadnike generacije Z koja je okrenuta budućnosti, napretku i usmjerena na tehnologiju s kojom je okružena od malih nogu. Ova demografska skupina poznata je po visokim kriterijima odabira proizvoda i nikada ne bi bila zadovoljna uređajem koji ne izgleda dobro i upečatljivo, bez obzira na potencijalno besprijekorne funkcije. Upravo zato, tehnološki div Huawei je stvorio Watch Fit 2 kao odgovor na potrebu za nosivim pametnim uređajem, elegantnog i bezvremenskog dizajna s poboljšanim tehnološkim specifikacijama koje prate aktivnosti i tempo ove užurbane generacije.

Veliki zaslon koji prikazuje svaki detalj

Originalni Huawei Watch Fit, lansiran 2020. godine, bio je prvi Huaweijev pametni sat koji je imao prepoznatljiv, zaobljeni pravokutni AMOLED HD HUAWEI FullView zaslon koji se pokazao savršen za hvatanje svakog detalja već na prvi pogled.

Nova generacija, Watch Fit 2 donosi zaslon koji je čak 18,6% veći od prethodne verzije, ukupne veličine od 1,74 inča, dok je omjer između zaslona i tijela sata čak 72,2%. Sve ove specifikacije čine Watch Fit 2 još lakšim za apsorbiranje informacija sa zaslona u samo jednom pogledu. Rezolucija od 336 PPI i 336 x 480 piksela pruža bogatije, živopisnije boje za uistinu impresivno iskustvo i izvrsnu kvalitetu prikaza čak i na malom zaslonu.

Sam sat je još tanji i uglađeniji, udobno sjeda na zapešće kao poželjan modni dodatak, a ne kao glomazan komad funkcionalne tehnike. Watch Fit 2 nije samo pametni sat, već predstavlja savršeni modni dodatak koji jednostavno morate imati.

Intuitivan, šahovski dizajn ugrađenog pokretača

Zaslon Watch Fit 2 pametnog sata je sada intuitivniji nego ikad, zahvaljujući Huaweijevom novim šahovskim dizajnom ugrađenog pokretača koji olakšava zumiranje i upravljanje zaslonom, a može se prilagoditi ovisno o tome koje aplikacije i značajke najviše koristite.

Za još personaliziraniji izgled, Huawei Watch Fit 2 nudi obilje elegantnih brojčanika i lica satova, u nizu stilova i boja radi što veće kompatibilnosti raznim osobnostima ili odjevnim stilovima svojih korisnika. Promijenite lice sukladno raspoloženju ili outfitu koji ste odabrali.

Uz impresivan brojčanik s opcijom upravljanja jednim dodirom, ovaj pametni asistent vam omogućuje svoje srce zaista nosite na dlanu. Jednostavno prenesite fotografije sa svog pametnog telefona na pametni sat jednim dodirom i uživajte u multimedijalnom prikazu omiljenih fotografija na svom zapešću.

Kvadratni zaslon omogućuje potpuni prikaz slika, a visoka razlučivost prenosi svaki detalj.

Izrazite se kroz odabir boja i tekstura

Svako izdanje Huawei Watch Fit 2 dolazi s jedinstvenim izborom boja satova i remenja. Huawei Watch Fit 2 Active Edition najsličniji je prethodnoj generaciji ove serije i donosi nam izbor između Sakura Pink, Isle Blue i Midnight Black nijanse. Nova Huawei Watch Fit 2 Classic Edition opcija oslanja se na jednostavnu i pročišćenu klasiku s Nebula Grey i Moon White nijansama, dok je Elegant Edition dostupan u luksuznoj Silver Frost ili Premium Gold boji.

Korisnici mogu birati i miješati postojeće remene, dostupne u opcijama mekog i udobnog silikona, elegantne kože ili modernog metalnog milanskog tkanja narukvice. Sve opcije materijala prate atraktivne boje i finiši u trendovskim stilskim opcijama

Pametni i funkcionalan dizajn koji omogućava jednostavnu zamjenu remenja pritiskom na otpuštanje putem značajke Link, čini Huawei Watch Fit 2 jednostavnim za personalizaciju i omogućava da svoj pametni sat prilagodite svom danu i raspoloženju.

Osobni stil mijenja se iz dana u dan. Svi se želimo izraziti na različite kreativne načine ovisno o našem raspoloženju, prilici ili čak vremenu. Huawei Watch Fit 2 je savršen pametni sat koji odražava vašu osobnost i prati vas intuitivno, ovisno o tome tko želite biti tog dana.

Cijene i dostupnost:

Huawei Watch Fit 2 dostupan je na lokalnom tržištu kod ovlaštenih prodajnih partnera branda Huawei. Preporučene maloprodajne cijene za model u Moon White nijansi iznosi 1.299,00 kuna, dok za Sakura Pink i Midnight Black iznosi 1.099,00 kuna.

21.06.2022. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno