« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina

Eksplozija na šibenskoj rivi

Na šibenskoj rivi eksplodirao automobil, lakše ozlijeđene tri osobe

(Marija Mihić, CROPIX)
Više o

eksplozija šibenska riva

,

eksplozija automobila

Na šibenskoj rivi jutros nešto prije osam sata eksplodirao je osobni automobil pri čemu su lakše ozlijeđene tri osobe, doznaje se u PU šibensko-kninskoj.

Automobil je eksplodirao u vožnji na Obali dr. Franje Tuđmana u 7,50 sati ispred zgrade Šibensko-kninske županije, a uzrok eksplozije još uvijek je nepoznat, kažu u policiji koja provodi očevid uz istražni sudac Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić.

U eksploziji su ozlijeđena dva stranca i jedan hrvatski državljanin. Prema informacijama iz službe hitne medicinske pomoći, koje je novinarima prenio dogradonačelnik Šibenika Franko Vidović, ozlijeđeno je dvoje nautičara s broda koji je privezan na šibenskoj obali i jedan hrvatski državljanin koji je sjedio u kafiću županije.

U eksploziji je oštećeno pročelje zgrade Šibensko-kninske županije te jedan automobil i jedan motocikl, a prema nepotvrđenim informacijama oštećeno vozilo je u vlasništvu tajnika Skupštine Šibensko-kninske županije Dane Maretića te motocikl glasnogovornika Ureda župana Novice Ljubičića.

Nagađa se da je eksploziju uzrokovala eksplozivna naprava, ali službene potvrde nema.

Za jutros sazvana sjednica županijske Skupštine odgođena jer dok traje očevid djelatnici županije, među njima i župan Goran Pauk te tajnik Maretić daju izjave policijskim službenicima.

Izvor: Hina

21.07.2009. 10:41:33
Novi komentar
nužno
nužno