« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Ekskluzivni intervju s Alexanderom Rybakom

Pobjednik Eurosonga o sljedećim koracima u karijeri

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Alexander Rybak

,

Eurosong intervju

,

pobjednik Eurosonga 2009

Odmah po završetku natjecanja Alexander je rekao novinarima da vjeruje kako su mu njegovi sretni gumbi s malim violinama donijeli pobjedu. Nije zaboravio napomenuti da mu fale mama, tata i baka za koje je napisao pobjedničku pjesmu.

Metro: Alexander, izgleda da je vaša pjesma bolja od one koju je napisao Andrew Lloyd Webber, vaš je glas jači od glasa Patricie Kaas, a i izgledate bolje od Sakis Ruvas. Što mislite o svemu tome?

Rybak: Jako bih želio reći nešto pametno, no stvarno se ne mogu ničega sjetiti. No, vjerojatno je meni bilo lakše pobijediti jer sam sam napisao pjesmu. A ako točno znate što ste htjeli reći svojim riječima, jednostavnije je pjevati. Iskreno, još uvijek ne vjerujem da sam pobijedio!

Metro: Obično pobjednici Eurosonga ne ostanu predugo na međunarodnim listama popularnosti. Ima, doduše, nekoliko iznimaka, poput Celine Dion i ABBE. Što ćete vi napraviti kako vas ljudi ne bi brzo zaboravili.

Rybak: Potpisao sam ugovore za 20 zemalja, prvi mi album izlazi 2. srpnja. Nikad nećete pogoditi koje će biti ime albuma - Fairytale. Smiješno, nije li? Cijelo ću ljeto provesti na turneji, potrudit ću se posjetiti što više zemalja, a mislim da ću početi s Rusijom i Bjelorusijom.

Što se tiče izvođača koji su ostali popularni i nakon pobjede na Eurosongu to su napravili tek nakon par godina, pa stvarno ne možete znati koliko će ova pobjeda značiti u životu.

 

17.05.2009. 19:47:35
Novi komentar
nužno
nužno