« Kultura
objavljeno prije 1 mjesec i 26 dana
HDLU

Edukativni program na online platformi

Program se provodi od listopada prošle godine do svibnja ove i ostvaren uz financijsku potporu Hrvatske banke za obnovu u razvoj

Online edukacija
Online edukacija (HDLU)
Više o

edukacija

,

HDLU

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika (HDLU) u partnerstvu s Visokim učilištem Algebra već nekoliko mjeseci provodi  edukativni program osposobljavanja vizualnih umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama, a zadnje predavanje u tom ciklusu održat će putem online platforme.

Program se provodi od listopada prošle godine do svibnja ove i ostvaren uz financijsku potporu Hrvatske banke za obnovu u razvoj (HBOR) u okviru programa "Pružimo znanje, potaknimo inicijative".

Zadnje predavanje u ovom ciklusu obrađuje temu autorskih prava umjetnika, o čemu će govoriti odvjetnica specijalizirana za autorsko pravo.

Bit će riječi o tome koja su to imovinska prava autora, pravo slijeđenja, zašto je važno da umjetnici sklapaju autorske ugovore, prevencijama kršenja autorskih prava te zaštita autorskih prava.

Na kraju će se obraditi tema razlike autorskih prava i prava vlasništva te će odvjetnica odgovarati na pitanja sudionika vezanih uz temu, najavljeno je iz HDLU-a.
Seminar će se održati 30. travnja od 16 do 18 sati preko webinar platforme Adobe Connect, koja je besplatna, no prijave su obavezne.

09.04.2020. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno