« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
COOL

Ecosex ćakule u klubu Močvara

Na Facebooku Močvare čeka vas probrana ekipa - Annie Sprinkle, Beth Stephens & Mario Kovač

Sjajna ekipa
Sjajna ekipa (Arhiva)
Više o

Mario Kovač

,

klub Močvara

,

Annie Sprinkle

,

Beth Stephens

Dolazi nam proljeće, budi se priroda i kolaju životni sokovi, a hormoni divljaju i ljudima i životinjama te smo sve skloniji zaljubljivanju. Upravo zbog tog buđenja proljeća u sklopu našeg programa Turbina - turbo tribina organizirali smo online gostovanje dviju izrazito aktualnih gošći.

Bračni par Annie Sprinkle i Beth Stephens su jedno od svojih čak sedamnaest eko vjenčanja obavile u Zagrebu gdje im je ulogu svećenika i MC-ja odradio naš Mario Kovač koji će, ujedno, biti moderator i ove Turbine. 

Annie Sprinkle je svjetski poznata performerica i diplomirana doktorica seksologije koja je u mladosti bila porno zvijezda da bi se vremenom obratila u feministkinju koja se definira kao ekoseksualka te aktivno djeluje na polju seksualne edukacije zajedno sa svojom životnom partnericom Elizabeth "Beth" Stephens, likovnom i filmskom umjetnicom koja je predstojnica Odsjeka za umjetnost na sveučilištu UC Santa Cruz.

Njih dvije stvarno nemaju dlake na jeziku, pa očekujte vruću večer u kojoj ćete uistinu saznati o seksu sve što ste oduvijek htjeli znati, a niste se nikada usudili pitati!

Web:
sprinklestephens.ucsc.edu
en.wikipedia.org/wiki/Annie_Sprinkle
en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Stephens

15.03.2021. 14:21:00
Novi komentar
nužno
nužno