« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
CONRAD

Dvije smo godine s vama - častimo vas popustom!

Conrad je već dvije godine na hrvatskom tržištu i tu čast odlučio se sniziti cijene čak 100 proizvoda - 50 najprodavanijih alata i još 50 najprodavanijih proizvoda

Rođendanska sniženja Conrada
Rođendanska sniženja Conrada (Conrad)
Više o

sniženja

,

Conrad

Spustili smo cijene za čak 100 proizvoda: 50 najprodavanijih proizvoda općenito te posebno još 50 najprodavanijih alata.

Potražite na sniženju Volcraftove osciloskope, termometre i strujna kliješta, Toolcraftove magnetne letve i komplete alata, rastjerivače komaraca, klima uređaje, detektore dima, tlakomjere, torbe za gume, tajmere za navodnjavanje, te brojne druge proizvode s popustom do 26. srpnja.

Na hrvatsko smo tržište ušli 1. srpnja 2013. godine, s katalogom koji je brojao 50 tisuća proizvoda i besplatnim brojem 0800 55 50 na koji je moguće dobiti sve informacije vezane uz kupovinu i dostavu Conradovih proizvoda.

U međuvremenu je katalog narastao na 120 tisuća proizvoda, a stara vijest da za svaki od njih vrijedi minimalno 12 mjeseci garancije. Također, možete ih isprobati i vratiti u roku od mjesec dana ako proizvod ne zadovoljava vaša očekivanja - toliko vjerujemo u kvalitetu naše ponude.

Pokrenuli smo i stranicu na Facebooku, koja je prikupila je gotovo 1.600 lajkova u samo nekoliko mjeseci rada.

Nama su prve dvije godine jako brzo prošle. A vama? Susreli smo se s brojnim izazovima i savladali ih, naučili puno toga, uvijek nastojeći ponuditi vama, našim vjernim kupcima, najbolju moguću uslugu. Nadamo se kako ćemo se družiti i surađivati još dugo. Conrad.hr

03.07.2015. 09:36:00
Novi komentar
nužno
nužno