« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
NOVOSTI

Dvije nadogradnje za Honor 10

Honor će u kolovozu izdati dvije velike nadogradnje za Honor 10 – GPU Turbo i automatsku stabilizaciju slike (AIS)

Honor 10 bit će još bolji
Honor 10 bit će još bolji (Honor)
Više o

nadogradnje

,

Honor 10

Honor će od 3. kolovoza izdati dvije velike nadogradnje za Honor 10 - revolucionarnu hardversko-softversku integraciju i tehnologiju grafičke obrade GPU Turbo, te automatsku stabilizaciju slike (AIS) koja će smanjiti zamućenje i stabilizirati sliku prilikom fotografiranja ili snimanja video zapisa.

GPU Turbo jamči velike brzine i rješava uobičajene probleme performansi kod gaminga. Ovo inovativno rješenje za integraciju hardvera i softvera dramatično povećava snagu obrade grafike i povećava prosječnu brzinu kadra u najvećoj mogućoj mjeri1

Uz nadogradnju GPU Turbo, Honor 10 dobit će i automatsku stabilizaciju slike (AIS) kojom će se smanjiti zamućenje slike i kompenzirati potresanje uređaja tijekom snimanja fotografija i videozapisa. U samo 0,2 sekunde 2 softver će s 98 % točnosti otkriti drži li se uređaj u ruci te će automatski postaviti ekspoziciju i kadriranje koristeći AI prepoznavanje scene.

Rezultati Gamebench FPS testa performansi Honora 10 za vrijeme PUBG gaminga3

Uz ove značajne nadogradnje Honora 10, Honor planira započeti ekskluzivni program testiranja za fanove Honora putem inicijative „Honor C.E.O.". Ovaj beta testni program bit će dostupan samo Honorovoj osnovnoj grupi fanova i vrlo aktivnim i jakim influencerima na društvenim mrežama. Honor će zaposliti tehnički potkovane korisnike specijalizirane u četiri područja: unboxing, gaming, ID dizajn i AI fotografiju, te one koji će rado podijeliti svoja iskustva u korištenju Honor tehnologije.

George Zhao, predsjednik Honora, rekao je: - Uzbuđeni smo što ćemo ovog ljeta u naš flagship uređaj Honor 10 ubaciti GPU Turbo i AIS te tako poboljšati ne samo mobilno gaming iskustvo već i Honor 10 AI kameru.

1 Temeljeno na Honorovim laboratorijskim testiranjima

2 Temeljeno na Honorovim laboratorijskim testiranjima

3 Temeljeno na Honorovim laboratorijskim testiranjima

20.07.2018. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno