« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
UEFA

Dudu: Pravda je pobijedila

Poništena odluka o suspenziji Eduarda da Silve. Dudu može igrati odmah.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Eduardo da Silva

,

Eduardo da Silva simulirao pad

,

Dudu iznudio jedanaesterac

,

Duduovo simuliranje

,

Duduova suspenzija

,

odluka uefe

Odluka Disciplinske komisije Uefe o suspenziji Eduarda da Silve na dvije utakmice Lige prvaka, donesena 1. rujna biti bit će anulirana.

"Vrlo sam zadovoljan što smo došli do istine. Sve što je trebalo, bilo je dokazati što se dogodilo i u tome smo uspjeli. Kada pravda pobijedi, odmah se bolje osjećam", prvi je dojam Dudua anuliranja.

Odlična vijest ta topnike je ta da će Dudu moći igrati odmah, što znači da će Wenger na njega moći računati kod Standar Liega u srijedu te na Emiratesu protiv Olympiakosa 29. rujna.

„Sada želim zaboraviti cijelu tu priči i razmišljati o Stanardu. Pripremao sam se za tu utakmicu u Belgiji jer sam vjerovao da će sve na kraju ispasti dobro, imao sam dobar filing."

U žalbi Arsenala je navedeno, pored ostalog, i to da je Eduardo imao samo jednu namjeru - izbjeći svaki kontakt kako ne bi bio opet ozlijeđen kao u veljači prošle godine.

Prisjećajući se (ne)spornog trenutka, Eduardo je rekao: "Sve se odvijalo vrlo brzo. Dobio sam loptu i sjurio se prema golu. Vratar Celtica bio mi je vrlo blizu i osjetio sam dodir na nozi i izgubio ravnotežu. Vjerojatno znam bolje od ikoga da kontakt u takvoj brzini može biti vrlo opasan."

14.09.2009. 20:17:38
Novi komentar
nužno
nužno