« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
FOX

Druga sezona serije Zašto žene ubijaju

Serija počinje s emitiranjem 12. listopada 2021. u 22:00 h na kanalu FOX Life i moći će se pratiti svakog utorka.

Zašto žene ubijaju
Zašto žene ubijaju (Fox)
Više o

Fox

,

Zašto žene ubijaju

Marc Cherry, tvorac izuzetno popularnih i uspješnih Kućanica i Vraških sluškinja kreirao je i ovu izvrsnu seriju Zašto žene ubijaju. Nakon prve sezone koja je pratila priče tri različite žene kroz tri različita vremenska perioda čija je jedina zajednička točka bila kuća u kojoj su živjele, druga sezona donosi potpuno nove glumce i novu uzbudljivu priču. Radnja druge sezone smještena je u Los Angelesu 1949. godinu, a istražuje što zapravo znači biti lijep i bogat, otkriva skrivenu istinu iza maski kojima se prezentiramo vanjskom svijetu, bavi se posljedicama odbacivanja i ignoriranja od strane društva, te naposljetku, koliko je daleko jedna žena spremna ići kako bi pripadala i bila popularna.

Serija je vizualno izuzetno atraktivna, kostimografija i scenografija vjerno dočaravaju vrijeme u kojem se radnja odvija, a izbor odličnih, iako manje poznatih glumaca zajedno doprinose dobroj zabavi. Novih deset epizoda svidjet će se svima koji vole crnu komediju, dobru priču i raskošne kostime. Zanimljivo je spomenuti kako je Marc Cherry za glavni lik, glamuroznu Ritu Castillo u vidu imao glumicu Evu Longoriju. I iako je gotovo sve bilo dogovoreno, Longoria je na kraju odustala zbog drugih poslovnih obaveza, ali je za tu ulogu predložila svoju dobru prijateljicu Lanu Parillu koja je oduševila i publiku i kritiku.

Osim spomenute Rite Castillo, u drugoj sezoni Zašto žene ubijaju glume i Allison Tolman kao Alma Fillcot, B.K. Cannon kao Dee Fillcot, Jordane Christie kao Vern Loomis , Matthew Daddario kao Scooter Polarsky, Veronica Falcón kao Catherine Castillo i Nick Frost kao Bertram Fillcot.

Serija počinje s emitiranjem 12. listopada 2021. u 22:00 h na kanalu FOX Life i moći će se pratiti svakog utorka.

08.10.2021. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno