« Televizija
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
SERIJE

Druga sezona serije Odsutnost krenula u produkciju

Serija se emitira na AXNu i drugim Sonyjevim postajama i platformama na odabranim teritorijima u Europi i Latinskoj Americi

Nova sezona hvaljene serije
Nova sezona hvaljene serije (Sony Pictures TV)
Više o

Sony Pictures Television

,

AXN Adria

,

serija Odsutnost

Sony Pictures Television danas je objavio da će se, od kritike hvaljeni triler "Odsutnost", vratiti na Sonyjev kanal AXN u Adriji u 2019. godini. Produkcija druge sezone započela je u Sofiji (Bugarska).

"Odsutnost", sa Stanom Katic (Castle) u glavnoj ulozi, koncentrirana je na FBI-jevu agenticu Emily Byrne (Katic) koja je, dok je lovila jednog od najzloglasnijih bostonskih serijskih ubojica, nestala bez traga I proglašena mrtvom. Šest godina kasnije Emily je pronađena u šumskoj kolibi, jedva živa, bez ikakva sjećanja na godine dok je bila nestala. Po povratu kući otkriva da joj se suprug ponovo oženio, a sina joj odgaja druga žena te biva uvučena u novu seriju ubojstava.

U drugoj sezoni, nakon što je otkrila i ubila svog otmičara Emily se muči u delikatnom novom životu sa sinom Flynnom i bivšim suprugom Nickom. Opsesivna istraga pitanja koja je progone otkrivaju serijskog ubojicu i zavjeru koja ugrožava puno više od njezine obitelji.

"Odsutnost", je naručena za Sony Pictures Television međunarodne postaje, a producira je Masha Productions. Serija se emitira na AXNu i drugim Sonyjevim postajama i platformama na odabranim teritorijima u Europi i Latinskoj Americi. Izvršni producent i redatelj je Oded Ruskin (False Flag), zajedno s izvršnim producentima Juliom Glycksman, Stanom Katic i Mariom Feldman (False Flag, Fauda). Tvorci serije su Gaia Violo I Matt Cirulnick, a bazirana je na pilot scenariju koji je napisala Gaia Violo.

Matthew Le Nevez i Natasha Little pridružuju se glumačkoj postavi u drugoj sezoni. Le Nevez će igrati ulogu Cala Isaaca, isluženog bivšeg člana Navy SEAL-a. Calu su poznati demoni koji progone Emily i pokazat će se kao lojalan i simpatičan partner glavne heroine. Little će utjeloviti specijalnu agenticu Julianne Gunnarsen, uspješnu, zagonetnu i predivnu FBI profilericu s hladnokrvnom učinkovitošću koja se pridružuje bostonskom FBI uredu nakon što je smrtonosan teroristički napad uzdrmao grad. U ostalim ulogama pojavljuju se Patrick Heusinger, Cara Theobold, Angel Bonanni i Neil Jackson. 

13.09.2018. 19:01:00
Novi komentar
nužno
nužno