« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Dragović: Osjećam se odlično

Dok je Ivanišević u Monte Carlu, raspoložena Tanja Dragović ne krije se od novinara

Nasmijana Tanja Dragović osvojila je fotoreportere osmijehom i dobacila im kako se osjeća kao u seriji ‘Paparazzi’
Nasmijana Tanja Dragović osvojila je fotoreportere osmijehom i dobacila im kako se osjeća kao u seriji ‘Paparazzi’ (Biljana Gaurina/CROPIX)
Više o

goran ivanšević

,

vanja halilović

,

tanja dragović

Manekenka Tanja Dragović, nevjenčana supruga tenisača Gorana Ivaniševića, nakon što je otkrivena njegova ljubavna afera s TV voditeljicom Vanjom Halilović, izjavila je: ‘Osjećam se odlično!’. Unatoč iznova otkrivenim preljubničkim afinitetima muškarca s kojim ima dvoje djece, susrevši se s novinarima i fotoreporterima Starsa, nije pokazala s kakvom se teškom situacijom suočila.  

Tanja je tako ‘uhvaćena’ u šetnji u društvu majke Mire Pogačić, a doimalo se da je dobro raspoložena. Za razliku od Ivaniševića, koji je, nakon što je otkriven u preljubu, na fotoreportere nasrnuo golf-palicom, Tanja Dragović ih je razoružala osmijehom, dobacivši okupljenoj gomili: ‘Kao u seriji ‘Paparazzi’!’.

Izbačeni Goran se, navodno, nakon žestoke svađe koja je u ponedjeljak izbila između njega i Tanje, te nakon priznanja preljuba i okršaja s fotografima, zaputio u Monte Carlo. Odmah po povratku u Hrvatsku trebao bi se javiti zagrebačkoj policiji. Tenisač se, razumljivo, nije pojavio na konferenciji za novinare turnira Zagreb Indoorsa.

Bijeg u FrancuskuNakon otkrivanja afere Ivanišević se uputio u Monte Carlo, a po povratku se mora javiti u policijsku postaju.
Vanja Halilović voditeljica je ovotjedne emisije, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li RTL prenijeti glavnu tjednu vijest.
Ipak, cijeli događaj nije ostao u granicama Lijepe naše. Naime, brojni svjetski mediji prenijeli su vijest o incidentu u kojem je jedan fotograf, zahvaljujući golf-palici bivšeg tenisača, ostao bez fotoaparata, a pišu i o bračnim trzavicama koje su Ivaniševića dovela do takvog ponašanja. Mediji incident povezuju s općim dojmom koji su u godinama profesionalnog bavljenja tenisom stekli o Ivaniševiću, točnije, podsjećaju na njegov osebujni karakter i strastveno psovanje na terenu po kojem je postao poznat.

Vanja Halilović, koja je do otkrivanja veze, kategorički izjavljivala da Ivaniševića i ne poznaje, prema najavama RTL-a, nastavlja raditi emisiju ‘Exkluziv’ koja se bavi upravo tračevima o slavnim osobama. Kako je Vanja kao voditeljica najavljena i za ovaj tjedan, bit će zanimljivo vidjeti hoće li RTL u toj emisiji prenijeti najudarniju vijest ovih dana. (INDEX.hr/METRO) 

20.02.2008. 23:30:11
Novi komentar
nužno
nužno