« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci

Dragi čitatelji, sretna vam Nova 2013.

Dragi i vjerni čitatelji, uredništvo i redakcija Metro portala žele vam sretnu Novu godinu i puno sreće i uspjeha

Sretna Nova godina!
Sretna Nova godina! (Metro)
Više o

novogodišnja čestitka

,

Metro portal

,

čestitka

,

Sretna nova godina

,

2013

Sretna vam Nova godina, dragi naši čitatelji, i neka vam 2013. bude bolja od 2012.! Iz godine u godinu u ovom čestitarskom članku pokušavamo biti optimistični i poželjeti vam sve najbolje, no kruta nas stvarnost svake godine prevari.

Je li stvarno došlo do dna pa ne može gore? Nije, po našem mišljenju. Može li bolje? Teško, ali može ... Grozno je kad sve stavljaš u ruke nade, kao da ne postoje stručnjaci, znalci, mislioci koji bi mogli riješiti ovaj Gordijski čvor u koji su nas upleli raznorazni vladajući.

Kao što znate, favorita nemamo, hvalimo kad bilo tko zasluži, no nažalost puno češće kudimo sve po redu jer, eto, i to su zaslužili. Čvrsto obećajemo da ćemo i u 2013. godini biti isti takvi.

I vi ste zaslužili bolje, i to puno bolje, jer Hrvatska nije zemlja lijenčina i neradnika, lezilebovića i vjetropira. Ti su se, nažalost, svi redom uhljebili na mjesta s dobrim plaćama i još boljim povlasticama, bacajući već oko prema mjestima u Europskom parlamentu i sličnim institucijama.

2012. je bila godina svega i svačega, prirodnih katastrofa i ljudske gluposti u golemim količinama, no bila je i godina kad su ljudi izlazili na ulice i rušili neke stvari koje su njihove zemlje vodile u propast.

Hrvati to, pokazalo se ne jednom, još uvijek nisu u stanju. Zašto Slovenci mogu srušiti gradonačelnika Maribora s 10 kaznenih prijava, a Zagrepčani ne mogu ili neće Bandića koji ih ima 300 (!!!), to ne znaju ni Vidoviti Milan ni baba Vanga, a kamoli dragi Bog. Možda sine svjetlo i nad Zagrebom ...

Sve u svemu, želimo vam sve što si želite sami i još dva puta toliko, da imate odlučnosti i snage, da se ne date zajebavati od svake budale koja misli da ima moć nad vama i da budete zdravi i puni ljubavi prema sebi i bližnjima. 

Sretna vam Nova 2013. godina! Uzdravlje!

01.01.2013. 00:05:00
Novi komentar
nužno
nužno