« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PARTY

Dođite na drugi rođendan Udruge Indigo

Uz najavljeni program Indigo Vas poziva da sudjelujete u nagradnoj igri " Napravi najbolju pseću tortu"

Bit će i nagradnjača za najbolju pseću tortu!
Bit će i nagradnjača za najbolju pseću tortu! (Udruga Indigo)
Više o

rođendan

,

Hard Place

,

Udruga Indigo

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo slavi svoj drugi rođendan u klubu Hard Place 23.10.2015  s početkom u 20h. Udruga Indigo se  trenutno brine za 20-ak pasa od kojih je 5 na resocijalizaciji i rehabilitaciji zbog problema u ponašanju te im je prijetila eutanazija.  Indigovci su jedina Udruga na ovom području koja se bavi resocijalizacijom pasa. Od nedavno su dobili na korištenje teren na kojem se trude izgraditi centar za pse te je svaka pomoć dobro došla.  

Na proslavi rođendana, osim komedije s nogu i glazbenog programa možete bliže upoznati osnivače, trenere te volontere Udruge Indigo uz slastan komad čokoladne torte. 
Tri osnivačice kažu " čokolada s čokoladom i čokoladnim preljevom jedino prolazi"

Upoznajte veselu ekipu koja marljivo radi već dvije godine i nemaju namjeru tako lako odustati unatoč problemima i velikom broju napuštenih životinja.

Uz najavljeni program Indigo Vas poziva da sudjelujete u nagradnoj igri " Napravi najbolju pseću tortu" u kojoj možete pokazati svoju krativnost i ujedno osvojiti super nagrade za ljudske njuške.

Kako bi predstavili svoj rad i širili znanje o zaštiti životinja i radu sa psima, Indigo je ove godine početkom listopada sudjelovao na konferenciji organizacije Dog Trust u Portugalu te spremaju nove projekte, od kojih je jedan pod nazivom Sirius u kojem će se organizirati edukacije, seminari, radionice, školice, druženja te razne sportske i zabavne aktivnosti za sve vlasnike pasa.

Voditeljica programa je glumica Monika Mihajlović koja također aktivno djeluje kao zaštitar životinja. 
Više informacija o samom događaju

Facebook udruge Indigo

13.10.2015. 09:36:00
Novi komentar
nužno
nužno