« Zagreb
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
POZIV

Dođite na 13. Dan društvenih igara

Događanje se, uz bogat program, odvija od 11 do 20 sati, no u periodu od 14 do 16 sati u prostoru će biti najbogatiji sadržaj

Dođite se igrati!
Dođite se igrati! (Udruga Igranje)
Više o

Dan društvenih igara

,

Vintage Industrial Bar

Ova već tradicionalna manifestacija okuplja brojne ljubitelje društvenih igara - pojedince, obitelji s djecom, eksperte u ovoj vrsti zabave i druge - kojih je iz godine u godinu sve više te se očekuje da se i ove godine okupi 500 i više posjetitelja. Događanje se, uz bogat program, odvija od 11 do 20 sati, no u periodu od 14 do 16 sati u prostoru će biti najbogatiji sadržaj:

  • Uz više od 100 igara u kojima se posjetitelji mogu okušati na nekoliko stolova će biti postavljene kolekcije figurica i objekata Wahrhammer Age of Sigmar, ultra popularne igre koja je više od same igre i predstavlja pravi hobi među boardgame geekovima.

  • Kao uvod u nadolazeće Pokemon turnire koji će se održavati u prostorima Udruge u Meeple's Corneru, predstavit će se organizatori turnira i posjetitelji će moći zaigrati igru. Kako se i u Hrvatskoj kreiraju društvene igre, prostor za predstavljanje dobit će igra Fierce Women koju je razvio ženski tim iz Udruge Vox Feminae.

  • Također, svi okupljeni moći će više naučiti i o ovogodišnjim hit igrama, dobitnicima globalnih nagrada, kao što su The Mind, Azul, Santorini, hrvatski Codenames i sl. Naravno, uz sve to volonteri iz Udruge Igranje bit će na raspolaganju za pomoć oko raznih igara za svačiji ukus od obiteljskih do geekovskih.

Cijena ulaznice na 13. Dan društvenih igara je 15 kuna po osobi, a za djecu 5 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan.

Za dodatne informacije i potvrdu dolaska možete se obratiti na goran.pivarski@igranje.hr ili dolje navedene kontakte. Više informacija o događanju i programu možete naći na webu Udruge kao i na FB stranici

12.09.2018. 13:32:00
Novi komentar
nužno
nužno