« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
ZABAVNO

Dođite na 12. Dan društvenih igara

Osim društvenih igara, bit će organizirane i zanimljive igre uloga u stvarnom vremenu (tkz. LARP), rješavanje tempiranog kofera-bombe (Mind Blowing Box), te tematski kviz

Dođite na igranje!
Dođite na igranje! (Igranje)
Više o

Dan društvenih igara

,

Vintage Industrial Bar

Zagrebačka udruga Igranje u suradnji s velikogoričkom udrugom Talus poziva sve na 12. po redu Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje uz moderne društvene igre održat će se u subotu, 30. rujna 2017. od 11, pa sve do 20 sati u Vintage Industrial Baru, Savska 160 u Zagrebu. Za posjetitelje udruge će prezentirati mnoštvo raznoraznih igara iz svoje kolekcije i to od onih za najmlađe, pa sve do noviteta za okorjele igrače društvenih igara.

Osim društvenih igara, bit će organizirane i zanimljive igre uloga u stvarnom vremenu (tkz. LARP), rješavanje tempiranog kofera-bombe (Mind Blowing Box), te tematski kviz.

Tijekom dana bit će organizirane i ekskluzivne promocije društvenih igara domaćih autora koji imaju distribuciju svojih igara širom svijeta. Tako će gostovati Filip Neduk, koji će ekskluzivno predstaviti ekspanziju svoje popularne igre Adrenalin. Kristijan Čurla, dizajner popularne igre Tide's of Time, predstaviti će novu igru na kojoj radi - How Much For Your Soul.

Na samom događaju moći će se i nabaviti društvene igre po promotivnim cijenama.

Novost ovog Dana društvenih igara je i ta što su svi posjetitelji nakon 20 sati pozvani na after party u prostoru Udruge, Meeple's Corneru, u ulici kraljice Jelene br. 8 (kod Branimirove tržnice), gdje će se igranje nastaviti do noćnih sati.

Cijena ulaznice je 10 kuna za odrasle, te 5 kuna za djecu. Za članove udruge ulaz je besplatan.

Bilo da ste početnik ili već zaljubljenik u društvene igre, pozivamo sve na dolazak. Cjelodnevna zabava je zagarantirana.

22.09.2017. 10:02:00
Novi komentar
nužno
nužno