« Spektakli
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
NAGRADE

Dodijeljen Zlatni studio

Na održanoj četvrtoj dodjeli medijskih nagrada Zlatni studio proglašeni su laureati u 19 kategorija iz područja filma, kazališta, radija i televizije te glazbe

Zlatni studio
Zlatni studio (Arhiva)
Više o

nagrade

,

Zlatni studio

Na večeras održanoj četvrtoj dodjeli medijskih nagrada Zlatni studio proglašeni su laureati u 19 kategorija iz područja filma, kazališta, radija i televizije te glazbe. 

Najbolji filmski glumac je Goran Navojec za ulogu u filmu Mare, najbolji film - Tereza 37 redatelja Danila Šerbedžije, a najbolja glumica Marija Škaričić za ulogu u filmu Mare.

Najbolja kazališna predstava je Štajga - vinkovačkog gradskog kazališta Joze Ivakića, najbolja kazališna glumica Ana Begić Tahiri za ulogu u predstavi Idiot - HNK Zagreb, glumac - Miroslav Čabraja za ulogu u predstavi Štajga. Zlatni studio u kategoriji novo lice u kazalištu i na filmu osvojila je Matea Marušić.

Hrvatska radiotelevizija osvojila je Zlatni studio za "The Voice Hrvatska" u kategoriji najbolje TV zabave te u kategoriji domaća televizijska serija za "Nestale". Posebno priznanje - poseban Zlatni studio, dodijeljen je projektu "Sunčana strana Prisavlja".

22.02.2021. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno