« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
WE LOVE MUISC

DJ Tomcraft u osječkom klubu Bastion

Osječka organizacija 'We Love Music' u posljednjih je godinu dana u Osijek dovela neka od najjačih imena svjetske DJ scene i razbudila usnuli grad

Tom Craft
Tom Craft (We Love Music)
Više o

Osijek

,

party

,

države

,

tjelovj

Osječki klub Bastion najavljuje početak nove sezone, a kao prvi u nizu evenata koji će se održati unutar starih zidina u Osijeku biti će nastup DJ Tomcrafta, 24. rujna. Organizatori ponosno predstavljaju ovu poznatu njemačku zvijezdu po prvi put u gradu Osijeku, kojega su nerijetko zaobilazila mnoga svjetska imena.

No, toj priči je kraj, jer osječka organizacija 'We Love Music' sve češće promovira kvalitetnu elektronsku glazbu u svom gradu. Podsjetimo, kroz posljednih godinu dana Osijek su oduševila mnoga imena DJ scene: David Morales, Shapeshifters, Freemasons, Tom Novy, Gramophonedzie, Marshall Jefferson, Marusha, Kyau & Albert i mnogi drugi.

we_love_music_with_tomcraft.jpg
We Love Music

Uz njemačkog pionira electro/tech zvuka nastupit će neizostavni DJ Omer, ali uz potporu mladog DJ-a koji pobijedi na DJ natječaju za warm up na ovom eventu. Cijena ulaznice iznosi 50 kn u pretprodaji, te 50 kn na dan do ponoći, a 70 kn nakon.

Ulaznice možete osigurati na sljedećim mjestima: CD Shop Dancing Bear, Cafe Bar Beckers, Matrix Club i klub Bastion.

DJ natječaj: Zasviraj s DJ Tomcraftom u Osijeku!

We Love Music organizacija i klub Bastion Osijek nude jedinstvenu priliku mladim DJ-ima. Naime, službeno otvorenje nove sezone u klubu Bastion otvara se uz nastup DJ Tomcrafta, 24. rujna, a organizatori osim što najavljuju prvi nastup njemačke zvijezde u Osijeku, pružaju priliku mladim DJ snagama da pokažu što znaju.

Ukoliko misliš da znaš dobro zagrijati osječku publiku svojim DJ sposobnostima, onda je ovaj natječaj prava stvar za tebe! Sudjelovanje u borbi za warm up spomenutog eventa vrlo je jednostavno, a ispod možeš pročitati nekoliko uputa:

 - Snimi promotivni mix u trajanju od max 30 minuta
 - Postavi mix na Soundcloud.com
 - Podjeli link na zidu facebook profila 'Welovemusic Osijek'
 - Rok slanja promotivnih materijala je 20. rujna
 - Pobjednik nastupa kao warm up DJ na 'We Love Music with Tomcraft' eventu u Osijeku

15.09.2010. 10:19:41
Novi komentar
nužno
nužno