« Najave & Događanja
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
ČUDESNO PUTOVANJE

Disney on Ice stiže u zagrebačku Arenu

Kralj lavova, Petar Pan, Lillo i Stitch i Mala sirena od 11. do 13. prosinca će pod vodstvom Mickeyja i Minnie uveseljavati ljubitelje crtića

(Metro)
Više o

Arena Zagreb

,

Mickey Mouse

,

Disney on Ice

,

Minnie

Veliki svjetski glazbeno scenski spektakl na ledu, namijenjen djeci, ali i svim drugim ljubiteljima Disneyevih priča, Disney on Ice - Čudesno putovanje, održat će se u Areni Zagreb od 11. do 13. prosinca.

Tijekom ta tri dana, kroz šest dvosatnih nastupa, bit će uprizorene četiri različite predstave čiji su glavni protagonisiti Disneyevi likovi.

Tako će "vodiči" Mickey i Minnie publiku odvesti u priče "Kralj lavova", "Petar Pan", "Lillo i Stitch" te "Mala sirena".

Ta velika produkcija u potpunosti će preoblikovati unutrašnjost Arene pa će tako trećinu prostora zauzimati impozantna scenografija, a parket će prekriti led.

Mickey i Minnie, najpoznatiji Disneyevi likovi koji su danas doputovali u Zagreb, održali su press konferenciju u Profil Megastoreu u Bogovićevoj ulici, a u 17 sati u Kaptol centru uveseljavaju djecu iz Dječjeg doma u Nazarovoj te najmlađe članove Udruge distrofičara Zagreb, kojima će pokloniti ulaznice za taj spektakl na ledu.

Ulaznice za ovaj glazbeno-scenski spektakl koji nije samo putovanje kroz omiljene Disneyeve priče, nego i putovanje kroz emocije, možete osvojiti i u nagradnoj igri Metro-portala.

25.11.2009. 17:19:59
Novi komentar
nužno
nužno