« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
ODJECI DERBIJA

Dinamov trener zadovoljan, Balakov ljut zbog jedanaesterca

Junak utakmice bio je Ivan Krstanović koji je ušao u igru u 78. minuti, a zatim u svega četiri minute izjednačio rezultat, izborio jedanaesterac i potom sigurno realizirao kazneni udarac

Fotografija vijesti
Više o

Hajduk

,

Dinamo

,

derbi dinamo hajduk

,

Ante Čačić

,

Krasimir Balakov

Nakon domaće pobjede protiv najvećeg rivala Hajduka, trener Dinama Ante Čačić očekivano je bio zadovoljan ishodom, dok je trener Bilih Krasimir Balakov protestirao zbog dosuđenog jedanaesterca koji je odlučio utakmicu, prenosi Hina.

"Utakmica je opravdala epitet derbija. Uspjeli smo ostvariti pobjedu i vjerujem kako smo se posve približili novom naslovu prvaka," kazao je Čačić, te dodao: "Ovakav Dinamo ja želim, Dinamo koji dominira 90 minuta".

Junak utakmice bio je Ivan Krstanović koji je ušao u igru u 78. minuti, a zatim u svega četiri minute izjednačio rezultat, izborio jedanaesterac i potom sigurno realizirao kazneni udarac za pobjedu 'modrih'.

"Znali smo da će Hajduk igrati povučeno i da će igrati na kontre. Presretan sam jer sada imamo 13 bodova prednosti ispred Hajduka i vrlo blizu smo titule', kazao je Krstanović.

Hajdukov trener je bio ljut zbog dosuđenog kaznenog udaraca u 82. minuti koji je odlučio pitanje pobjednika. "To nije bio jedanaesterac. Suci su dobro odradili posao, ali kod jedanaesterca su pogriješili," smatra bugarski stručnjak. Balakov je naglasio kako je Hajduk uspio zatvoriti prostor i zabiti rani gol što je podiglo samopouzdanje njegovim igračima.

"Imali smo i kontru za 2:0, no nažalost Gabrić nije uspio."

17.03.2012. 22:19:00
Novi komentar
nužno
nužno