« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
PRIOPĆENJE KLUBA

Dinamo: Utakmica je bila sramotna, ali nema govora o namještanju

Iz Dinama poručuju kako je završio susret sa sramotnim rezultatom, ali odbacuju sve optužbe o namještanju

Fotografija vijesti
Više o

Dinamo

,

Zdravko Mamić

,

Liga prvaka

,

Dinamo Lyon

Iz GNK Dinamo danas je poslano priopćenje kojim iz kluba opovrgavaju insinuacije dijela medija kako je Dinamo u 6. kolu skupine Lige prvaka protiv Lyona pustio utakmicu francuskom klubu, javlja Hina.

Iz Maksimirske 128 su poručili kako je Dinamo završio susret sa sramotnim rezultatom, zbog kojega su u klubu već počela poduzimanja određenih sankcija, te nikako ne može biti zadovoljan raspletom svoje jesenske epizode u Ligi prvaka.

No, Dinamo se isto tako nakon što je poveo te prilikom izjednačenja borio za što bolji rezultat, a ovako bolan poraz sigurno je bilo kome u klubu bilo teško očekivati.

"Dinamo još jednom strogo osuđuje sve insinuacije u medijima, kako inozemnim, tako i domaćim, o bilo kakvom pogodovanju rezultata. Jučer je na Maksimiru pobijedila daleko moćnija i brojčano superiornija momčad koja je bila itekako motivirana zbog velike mogućnosti prolaska u sljedeću fazu natjecanja, u čemu je naposljetku i uspjela. Molimo sve predstavnike medija kao i športske djelatnike koji su se uključili u raspravu koja je prilično ponižavajuća za ugled našega kluba, nogometa i sporta općenito da prekinu s istima i otklone bilo kakvu sumnju u rezultat ostvaren na sportskom polju boljom igrom jedne momčadi," poručili su iz redova hrvatskog prvaka.

08.12.2011. 14:56:54
Novi komentar
nužno
nužno