« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
MAKLJAŽA

Dinamo prvak, jad na terenu i neredi na tribinama

Apsolutno negledljiva utakmica u kojoj su se oba kluba trudila ne zabiti i ne primiti završila bez golova

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nenad Dugi/CROPIX)
Više o

Hajduk

,

Dinamo

,

Maksimir

,

neredi

,

BBB

Dinamo bi trebao osigurati naslov, Hajduk dodatno pojačati samopouzdanje prije uzvratne utakmice Kupa sa Šibenikom, no sve te ideje pale su u vodu pred neredom na tribinama gdje se vodio pravi rat između BBB-a i policije.

Policija je odlučila privesti nekoliko plavih navijača koji su palili baklje na sjeveru i trgali stolce, no BBB-i su odlučno uzvratili i pomlatili se sa specijalcima. Nije trebalo dugo da se neredi prošire i na istok, gdje je situacija bila možda i vatrenija.

Tako je početak drugog poluvremena navodnog derbija odgođen na par minuta, dok se situacija ne smiri, no ne treba zaboraviti razloge za početak nereda, a to je više nego mizeran nogomet koji su na terenu prezentirali najplaćeniji gurači kožne lopte. I plavi i bili su očit odlučili proslaviti Dan rada neradno, vukući se po travnjaku.

Utakmica je završila neriješeno, Dinamo je osigurao naslov prvaka, a Hajduk i dalje može biti drugi .... Vuk sit, koza cijela, a predsjednik Hajduka Svaguša navodno je popio šamarčinu u svečanoj loži ... Gadafijeva ideja o zabrani nogometa sve je privlačnija ...

Atmosferu na tribinama pogledajte u galeriji slika.

01.05.2010. 21:49:44
Novi komentar
nužno
nužno