« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
6-2

Dinamo ipak zabio dva gola Realu, no primio je šest

Rubrika bodovi i dalje je na nuli, ali su plavi makar uspjeli zabiti nešto

Dinamo je dao prve golove, no puno je i primio
Dinamo je dao prve golove, no puno je i primio (Arhiva)
Više o

Liga prvaka

,

Fatos Beqiraj

,

Real Dinamo

,

Ivan Tomečak

,

Karim Benzema

Stari kibici Dinama iz nekih boljih godina rekli bi nakon ovakve utakmice - zeli smo im meru, dobili smo ih 2:0 zadnjih deset minuta! Ovakva izjava nije daleko od istine, no mali je problem činjenica da je Real prvih 9 minuta utakmice dobio s 3:0.

Već početkom druge minute Benzema je, okružen s nekoliko obrambenih igrača plavih, mirno s osam metara matirao Kelavu. Drugi udarac Reala na gol također je završio u mreži, Benzema je dodao Callejonu koji je sa 16 metara pogodio gol. Treći udarac, treći gol u devetoj minuti - Higuain loba Kelavu s desne strane.

Četvrti je gol Reala strpao Ozil u devetnaestoj minuti, i s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme. Drugo je počelo gotovo slično, nakon četiri minute Callejon se prošetao Dinamovim šesnaestercem i lagano matirao Kelavu, šesti gol je opet ubacio Benzema sjajnim udarcem nakon dodavanja Higuaina petom.

Kelava je uz sve ovo skinuo i par zicera, tako da je Dinamo prošao zapravo sjajno. Kad su Realovci povukli ručnu desetak minuta prije kraja, Beqiraj u 81. i Tomečak u 90. smanjili su rezultat i ubacili prve golove za Dinamo u ovogodišnjoj Ligi prvaka.

Rezultat govori sve, tako da nema pretjerane potrebe za analizom i pljuvanjem plavih, impresioniranih na terenu je bilo previše ...

22.11.2011. 22:43:37
Novi komentar
nužno
nužno