« Biznis
objavljeno prije 3 godine
NAJAVA

Digitalni nomadi: samo trend ili budućnost tržišta rada

Trend digitalnih nomada posljednjih godinu dana poprima sve veći odjek i na našim prostorima te izaziva svojevrsnu disrupciju na tržištu rada

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

digitalni nomadi

Digitalni nomadi: Samo trend ili budućnost tržišta rada, hibridni oblik konferencije spojit će predstavnike pokreta digitalnih nomada s javnim i privatnim sektorom.

Trend digitalnih nomada posljednjih godinu dana poprima sve veći odjek i na našim prostorima te izaziva svojevrsnu disrupciju na tržištu rada.

S ciljem boljeg uvida konkretnog utjecaja ovakvog modela poslovanja u Hrvatskoj te budućnost profesija, u petak, 28. svibnja 2021., s početkom u 12:30 sati, Međunarodna komora mladih Zagreb (JCI Zagreb) u suradnji s konceptom Wespa Spaces organizira konferenciju namijenjenu svim neovisnim digitalnim stručnjacima, onima koji će to tek postati, ali i svim zainteresiranima za temu udaljenih načina rada, posebice u doba pandemije.

Svi koji se događaju žele pridružiti uživo u novootvorenim prostorima Wespa Spaces, mogu to napraviti uz prethodnu uplatu donacije u iznosu od 70 kn. Prijave za oba formata moguće su putem poveznice: http://bit.ly/Digital_Nomads.

Događaj je koncipiran u dva dijela. Prvi dio predodređen je za predavanja na kojima će svoja iskustva i ekspertizu podijeliti Jan de Jong, začetnik ovog ''trenda'' i osnivač Digital Nomad Association u Hrvatskoj te predstavnici udruženja SplitTech City i Osijek Software City.

Drugi dio konferencije namijenjen je za panel Digitalni nomadi, samo trend ili budućnost tržišta rada, pod voditeljskom palicom marketinške stručnjakinje Tanje Džido.

U svrhu dobivanja šire slike i uvida u kompleksnost ovog koncepta, uz navedene predavače, panelu će se pridružiti i predstavnici Ministarstva rada te osoba iz redova digitalnih nomada.

08.05.2021. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno