« Fun
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
moguće ili ne?

Mađioničar Derren Brown pogađat će izvlačenje lota uživo!

POGLEDAJTE VIDEO - Jedan od najboljih svjetskih iluzionista i poznavatelja ljudskog ponašanja tvrdi da može ono što bismo svi željeli - pogoditi brojeve lota!

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Derren Brown

,

sistem pogađanja brojeva lota

,

brojevi lota

Derren Brown do sada je radio stvarno svakave trikove i iluzije i uvijek mu je uspijevalo. No, sad je pred sebe postavio zadatak koji će napraviti pukovnikom ili pokojnikom za sva vremena. Naime, ove srijede će uživo, s tajne lokacije u izravnom prijenosu pogađati izvlačenje brojeva lota koje prikazuje BBC 1.

U slučaju da uspije, najavio je da će u petak, također na britanskom Channel 4, otkriti tajnu pogađanja brojeva lota. Prema tvrdnjama njegovih prijatelja, Derren Brown je uvjeren kako će biti uspješan i pogoditi sve brojeve prije nego što budu izvučeni.

Emisija u srijedu je već toliko izreklamirana da će gledanost najvjerojatnije nadmašiti i finale Britain's Got Talent, a u slučaju uspjeha u petak će apsolutno svi televizori biti upaljeni na Channel 4.

Inače, Derren Brown je poznat po svojim trikovima i iluzijama koje otkriva na kraju emisije, pokazujući korak po korak kako je nešto izvedeno. Neke od njegovih sjajnih trikova možete vidjeti na sljedećim snimkama.

Na prvoj je pozvao dva poznata marketingaša da mu naprave logo za firmu, i napravili su upravo ono što je on prije toga nacrtao, a na drugoj je čovjeka uvjerio putem NLP-a i subliminalnih poruka da zaželi upravo onaj poklon koji je Brown prije toga zapakirao u kutiju.

Kako će Brownovo umijeće djelovati na kuglice lota, saznat ćemo u srijedu.

07.09.2009. 18:50:04
Novi komentar
nužno
nužno