« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
malo se zaletio

Demantij: Goran Milić ne ide na Novu TV

Buru oko prelaska poznatog novinara s HTV-a na Novu TV dodatno je raspirilo službeno opovrgavanje iz potonje medijske kuće

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Cropix)
Više o

Goran Milić

,

Milić prelazi na Novu TV

,

nova Tv demantira Milića

,

odlazak Milića s HTV-a

Prije tri dana Goran Milić izjavio je da zbog smanjenja plaće na HTV-u za čak 60 posto pregovara s Novom TV, no, iz te televizijske kuće stigao je izričit demantij.

'Nije točno da je Goran Milić razgovarao s nekim mjerodavnim s Nove TV niti smo uopće razmatrali tu opciju', stoji u demantiju Nove TV.

Nakon te izjave i Milić je promijenio priču. 'Ako su vam s Nove TV tako rekli, ja tu nemam što dodati', rekao je zatečeni urednik za Jutarnji list.

Valja podsjetiti da je prije tri dana o mogućnosti prelasku na Novu TV izjavio sljedeće: 'Što se tiče mog prelaska na Novu TV, ostao je, valjda, izbor izaći na slobodno novinarsko tržište, pa sam stupio u okvirne pregovore s Novom TV, koja mi nudi nekoliko puta veću zaradu.'

Mnogima se čini ovakav potez kao dizanje vlastite cijene i vrijednosti; dobro upućeni misle da je Milić o svom transferu ipak razgovarao s nekim s Nove Tv, te da je na temelju tih razgovora nagovijestio da mu ova TV kuća nudi izvrsnu plaću i sjajne radne uvjete, ne znajući pritom da se  previše zaletio.

07.09.2009. 13:19:49
Novi komentar
nužno
nužno