« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine
DELL

Dell Technologies predstavila vrhunske inovacije

Tvrtka Dell Technologies predstavila vrhunske inovacije u području edge tehnologije za trgovce

Dell Technologies
Dell Technologies (Dell)
Više o

Dell

,

Dell Technologies

Tvrtka Dell Technologies donosi nova edge rješenja i vrhunske inovacije za industriju trgovine. Jedan od njih je validirani dizajn pod nazivom Dell Validated Design for Retail Edge, koji pomaže trgovcima pojednostaviti edge infrastrukturu i pokrenuti nove aplikacije za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Nadalje, od sada je dostupan i Dell Technologies Innovation Labs Centar za korisnička rješenja koji pomaže korisnicima prilagođenim rješenjima za provjeru koncepta brze i jednostavne implementacije edge rješenja. Na kraju, predstavljen je i Dell Technologies 4.0 mrežni operativni sustav otvorenog koda Enterprise SONiC Distribution proteže se od podatkovnih centara do edge rješenja radi boljeg upravljanja i vidljivosti.

Tvrtka Dell Technologies najavljuje proširenje svojih edge rješenja kako bi pomogla industriji trgovine i trgovcima da na brzi i efikasan način generiraju veću vrijednost i omoguće poboljšano korisničko iskustvo na temelju podataka generiranih u maloprodajnim mjestima.

Od prodaje i preuzimanja namirnica do beskontaktne naplate i sprječavanja gubitaka, trgovci su u potrazi za vrhunskim tehnologijama kako bi bili u korak s potrebama industrije u stvaranju kvalitetnijeg korisničkog iskustva. Nedavna studija koju je proveo 451 Research, dio tvrtke S&P Global Market Intelligence, a koju je naručio Dell, pokazala je da će se ovaj rast nastaviti s 77% predstavnika trgovačke industrije koji očekuju značajno povećanje primjene edge rješenja u sljedeće dvije godine1. Međutim, bez holističkog pristupa, nove tehnologije na širokim geografskim područjima i lokacijama mogu dovesti do složenih i izoliranih rješenja koja povećavaju troškove upravljanja IT-om trgovca.

„Prodavači se sve više oslanjaju na IT i edge tehnologiju kako bi ponudili personaliziranije i inteligentnije korisničko iskustvo koje donosi bolje poslovne rezultate, dramatično povećavajući potrebu trgovaca za spajanjem izoliranih tehnologija. Kao Dell Technologies, naš zadatak je pomoći trgovcima da jednostavno savladaju ove tehnologije kako bi mogli analizirati podatke na mjestima gdje su stvoreni, brže donositi odluke i pružiti pozitivna iskustva za kupce u trgovinama i zaposlenike." rekao je Gil Shneorson, viši potpredsjednik za edge rješenja, tvrtka Dell Technologies.

Nove mogućnosti od strane Dell Technologies spajaju edge tehnologije, tako da trgovci na malo mogu jednostavno upravljati svojom infrastrukturom i skalirati je od podatkovnih centara do edge lokacije mreže, te pokrenuti i digitalne partnerske AI aplikacije u trgovinama kako bi pružili bolje iskustvo u trgovini.

Pojednostavljen rad maloprodaje na edge lokaciji mreže

Dell Validated Design for Retail Edge pojednostavljuje i konsolidira maloprodajnu infrastrukturu i aplikacije na jedan infrastrukturni stog za učinkovitu implementaciju, upravljanje i podršku.

S integracijom VMware Edge Compute Stack, rješenje pruža trgovcima jedinstven pogled upravljanja edge IT-om za praćenje funkcionalnosti sustava na svim maloprodajnim lokacijama, izgradnju i upravljanje edge aplikacijama te pomoć u sigurnom skaliranju na dodatna mjesta.

Radeći s tvrtkom Deep North i njezinom inteligentnom video analitičkom platformom, rješenje podržava aplikacije temeljene na umjetnoj inteligenciji koje pomažu trgovcima da koriste uvide u podatke kako bi poboljšali iskustvo kupnje u trgovini. Poboljšanja se odnose na optimizaciju plasmana proizvoda, sprječavanje gubitka proizvoda, praćenje zaliha, pomaganje kupcima da izbjegnu dugu naplatu i redove te preusmjeravanje zaposlenika tamo gdje u trgovini mogu biti od najveće pomoći.

Dell nastavlja uvoditi dodatne edge inovacije u svoj infrastrukturni portfelj kako bi pomogao organizacijama da pojednostave implementaciju i steknu veću vrijednost:

  • Kupci i partneri mogu stvarati nove koncepte i surađivati na edge tehnologijama i aplikacijama u sklopu Dell Technologies Customer Solution Centers inovacijskim laboratorijima. S novim laboratorijem u Round Rocku u Teksasu, suradnička središta pomažu korisnicima testirati postojeće edge tehnologije i dizajnirati prilagođena rješenja za provjeru koncepta koja najbolje mogu upravljati jedinstvenim zahtjevima radnog opterećenja organizacija u maloprodaji, proizvodnji, zdravstvu i drugim industrijama. Na primjer, trgovci na malo mogu provjeriti i testirati rješenja za praćenje zaliha prije implementacije u trgovinama za brzu i jednostavnu implementaciju edge rješenja.

  • Dell Technologies 4.0 Enterprise SONiC Distribution, skalabilan i agilan mrežni operativni sustav otvorenog koda, sada se proteže od podatkovnih centara do edge rješenja. S mrežnim prekidačima koji se mogu povezati na više mjesta, korisnici mogu implementirati, upravljati i nadzirati svoje edge lokacije pomoću već poznatih alata u sklopu podatkovnog centra. Novo rješenje omogućuje pojednostavljeno poslovanje, veću fleksibilnost i prošireni kontinuitet poslovanja i mogućnosti oporavka od katastrofe. Na primjer, uz besprijekornu mrežnu integraciju koju SONiC 4.0 pruža, trgovci na malo mogu lakše upravljati svojom infrastrukturom od svog podatkovnog centra do maloprodajnih trgovina i drugih edge lokacija putem jedinstvene, objedinjene strukture.

Dellova rubna rješenja za trgovce najnoviji su dodaci Dellovom rastućem edge portfelju i nadopunjuju Dell Validated Design for Manufacturing Edge, koji će uskoro podržati Digital Performance Management, najnovije PTC-ovo rješenje temeljeno na ThingWorxu. Usluge Dell ProDeploy i ProSupport pomažu trgovcima da ubrzaju implementaciju edge tehnologije i podrže svoja okruženja s više od 60.000 predanih stručnjaka i partnera u više od 170 zemalja.

Dostupnost

  • Dell Validated Design for Retail Edge bit će globalno dostupan u lipnju 2022.

  • Validacija i testiranje edge rješenja s dokazom koncepta u centrima za korisnička rješenja Dell Technologies Innovation Labs dostupni su danas u Limericku, Irskoj i Singapuru, a kasnije ove godine u Round Rocku, Texas.

  • Enterprise SONiC Distribution tvrtke Dell Technologies 4.0 bit će globalno dostupan 28. travnja 2022.Dell provjereni dizajn za Manufacturing Edge s PTC-om, s podrškom za upravljanje digitalnim performansama, bit će globalno dostupan kasnije ove godine.

Piše: Sanja Ledinek
01.05.2022. 18:55:00
Novi komentar
nužno
nužno