« Život
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
oči širom ...

Decentna kostimirana zabava prerasla u orgije

Ekskluzivni gosti klasičnog engleskog bala ugledali se na Kubrickov film i otpustili sve kočnice

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

orgije

,

kostimirana zabava

,

kostimirane orgije

Iako je zabava proglašena ekskluzivnom, a decentni kostimi su ispunili klasičnu englesku vilu u unutrašnjosti, na prvi otkucaj ponoći svih 350 gostiju odbacilo je kostime i bacilo se u masovnu orgiju, na zaprepaštenje nizozemskih organizatora i domaćina kuće.

"Nikad nismo vidjeli ništa slično u sedam godina koliko organiziramo kostimirane balove", kaže Michelle Kreft iz organizacijskog tima. Ovo im je bio prvi bal u Engleskoj, a blamaža je već obišla svijet. "Da, neki se ljudi ponekad znaju zaigrati, no mi stvarno ne organiziramo orgije ili seks partije".

Gosti su bal u vili iz 17. stoljeća južno od Bristola očito shvatili drugačije, a razlog bi mogao biti intrigantni naziv partija, Eyes Wide Sin, što je izravna referenca na Kubrickov film Eyes Wide Shut, s legendarnim scenama kostimiranih orgija. Čini se da organizatori ipak nisu bili tako naivni, jer je u ponoć puštena upravo scena iz filma u kojoj počinje orgija u filmu.

"Tada su se gosti stvarno opustili", kaže Kreeft, vlasnica agencije za organizaciju zabava Little Sins. Gosti iz četrnaest zemalja stigli su u Porscheima i Aston Martinima, trenutno su zbacili kostime i bacili se na posao.

"Odjednom je bilo seksa na sve strane, nekima smo probali objasniti da to ne bi trebali raditi, no svi su se tako dobro zabavljali ... A u takvoj atmosferi ne možete glumiti zlu dadilju i tjerati ljude da prestanu."

Nesretni vlasnik vile, multimilijuner Graham Bond smatra da je ispao teški naivac kad nije shvatio što će se dogoditi. "Organizatori su bili izuzetno ljubazni i pristojni, no možda mi se ipak trebao upaliti alarm u glavi kad su zatražili sobu za opuštanje s krevetima i svilenom posteljinom. Ja sam mislio da hoće stvoriti marokansku atmosferu, za ispijanje čaja od mente ili nečeg sličnog."

Agencija Little Sins ipak je odlučila kvalitetnije informirati svoje buduće goste o pravilima partija koje organiziraju, no još nisu pronašli pravi način.

Piše: Niels Rigter/MWN Amsterdam
16.07.2009. 20:13:31
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    16.07.2009. 21:37
    Ma daj, tko je ovdje naivan...
Novi komentar
nužno
nužno