« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 10 mjeseci
DISCOTHEQUE RIVA

David Morales predstavlja novi singl za splitsku Rivu

U susret njegovom nastupu na ovogodišnjoj Discoteque Rivi u Splitu David Morales donosi novitet s njegovog posljednjeg albuma “Changes”

David Morales stiže na Discotheque Rivu
David Morales stiže na Discotheque Rivu (Arhiva)
Više o

David Morales

,

singl

,

Discotheque Riva

,

Stay

Upravo je izdao treći singl s novog albuma "Stay" fat. Polina, čiji remiks paket sadžava potpuno novu interpretaciju singla od strane Bruno Roblesa & Felipe Kavala, Joe T Vannellija, Rui Da Silve, Mark Alstona I samog David Moralesa.

U 2012. Morales otkriva da je još uvijek na vrhu svog žanra,  o čemu govori i veliki uspjeh njegovog posljednjeg albuma te prvog singla "You Just Don't Love Me" i onog koji je uslijedio nakon njega "Golden Era" s Roisin Murphy čime svakako napominje da njegovo vrijeme nije prošlo.

U to ćemo se imati priliku uvjeriti 10. kolovoza na najvećem glazbenom spektalu ovog ljeta na splitskoj Rivi. Nastupa uz superstar DJ-a Sebastiana Ingrossa iz mega-popularnog trojca Swedish House Mafia, rezidenta projekta Pillea, te domaće snage Active Line Six, E-Base i mladog Kloxa.

Požurite po svoje ulaznice jer cijena za dva dana poskupljuje s 160,00kn na 220,00kn. Ulaznice možete kupiti svakim danom od 10h-24h u prodajnom šatoru na Rivi, te u sustavu Eventima i Port.hr. Cijena fan pita je 320,00kn, a V.I.P. ulaznice po cijeni od 700,00kn možete kupiti u agenciji Smokvina.hr.

30.07.2012. 16:23:00
Novi komentar
nužno
nužno