« Hrvatska
objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana
LOOL

Dario Juričan traži svoj dio kolača

Dario Juričan nastavlja svoje poslanje, sada je napisao javno pismo Plenkiju i Bernardiću

Dario strikes again!
Dario strikes again! (Arhiva)
Više o

Dario Juričan

Dario Juričan nastavlja nemilice podbadati "ozbiljne" političara i "važne aktere na političkoj sceni", pajace koji mu nisu ni do gležnja... Evo javnog pisma Plenkoviću i Bernardiću:

Gosp. Davor Bernardić                            

SDP, Trg Drage Iblera 9, Zagreb         

Gosp. Andrija Plenković

HDZ, Trg žrtava fašizma 4 10000 Zagreb

IMA LI TU MENE?

Poštovani gospodine Bernardić, gospodine Plenković!

Ovim otvorenim pismom želim vam skrenuti pozornost da sam na upravo održanim predsjedničkim izborima s prikupljenih 33.145 glasova (87.882 u cijeloj Hrvatskoj)  postao četvrta politička opcija u Zagrebu, a da mi se nitko od vas nije dosad javio.

Vaše opcije HDZ-a i SDP-a u Zagrebu su stalnim dilovima s gradonačelnikom Milanom Bandićem dobrano namirene. Namiren je i moj poštovani protukandidat Miroslav Škoro, koji je ponovno dobio adventsku kućicu pokraj glavnog zagrebačkog Trga.

A sad sam i ja došao na red.

Kao što vi dobro znate, smisao svakih izbora, pa tako i ovih, podjela je političkog plijena. Ja sam svoj komad lovine već odabrao: dajte mi Zagrebački holding!

Na vama je da se dogovorite o detaljima oko realizacije, no vjerujem da vam neće biti osobito teško, jer se takvim i sličnim poslovima bavite već duže vrijeme.

 

Podsjećam vas da je lista vašeg partnera Milana Bandića na EU izborima 2019. u Zagrebu dobila bijednih 10.292  glasova, dakle niti trećinu onoga što sam ja sada osvojio. Dodajem i kako, prema friškom izvješću Državnog ureda za reviziju, sam Bandić u napadu iskrenosti priznaje da je njegova stranka Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti (da, nazvao je stranku po sebi!) „relativno skromnih financijskih i kadrovskih kapaciteta."

(http://www.revizija.hr/datastore/filestore/208/BANDIC-MILAN-365-STRANKA-RADA-I-SOLIDARNOSTI.pdf)

Kako je stranka Milana Bandića jadnih izbornih rezultata, a još i "skromnih kapaciteta", ja ovim putem pozivam na novo miješanje karata u Zagrebu u kojem zahtijevam da meni, kao četvrtoj opciji u gradu, pripadne Zagrebački holding.

U Holdingu ću zadržati vaše birače

Mogu vam obećati, dragi moji prijatelji iz HDZ-a i SDP-a, da ću u Holdingu zadržati sve vaše igrače. Zadržat ću čak i sadašnju šeficu Uprave Anu Stojić Deban. Ona će mi kuhati svoju čuvenu kavu, kao što je to već radila kod Slobodana Ljubičića Kikaša, na početku svoje munjevite karijere.

Svakako ću zadržati i službenice za informiranje Senku Knežević i Dinku Pančić. Njihov uspješni model davanja informacija primijenit ću na cijelu Hrvatsku.

U svojoj milosti zadržat ću čak i vašeg bivšeg člana, odnosno koalicijskog partnera, Milana Bandića. Njega ću staviti  da u izlogu Zagrebačkog holdinga u Vukovarskoj ulici građanima demonstrira kako se režu etikete s namještaja. Po potrebi slat ću ga i na edukativne turneje, neka od tog majstora cijela zemlja uči.

Vrijeme vam, gospodo Plenković i Bernardić, ne ide na ruku, jer drugi krug izbora je već 5. 1. 2020. Zato očekujem od jednog od vas ponudu za preuzimanje Zagrebačkog holdinga, a taj će dobiti moj glas, kao i glas moje nestrpljive, korumpirane sljedbe, koja jedva čeka da ih uhljebim u Holdingu. Molim nemojte previše odugovlačiti, jer moram misliti na svoju korupcijsku reputaciju.

Ja sam, kao ozbiljan čovjek, kod javnog bilježnika već ovjerio svoja obećanja biračima.

U nadi da ćete ispuniti moj zahtjev u što kraćem roku, srdačno vas pozdravljam!

Dario Juričan, nemoralni pobjednik izbora

 

24.12.2019. 09:44:00
Novi komentar
nužno
nužno