« Kultura
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
DOĐITE

Dani Trešnjevke - CeKaTe u kvARTu

Svoj će rad, također predstaviti škole i vrtići, sportski klubovi i druge organizacije kako bi posjetiteljima približili brojne mogućnosti i aktivnosti u kvartu

Dođite na tulum!
Dođite na tulum! (CeKaTe)
Više o

Cekate

Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu sa mjesnim odborima Srednjaci-Horvati i Vrbani već šestu godinu za redom sudjeluje u obrazovnim, kulturno-umjetničkim i sportskim aktivnostima trešnjevačkih kvartova. 

CekaTe i ove godine, 9. rujna /DAN VIJEĆA MJESNOG ODBORA SREDNJACI-HORVATI/ i 16. rujna /DAN VIJEĆA MJESNOG ODBORA VRBANI/ pridonosi svojim kulturnim programom koji uključuje brojne radionice, dječje igraonice, predstave, koncerte i sve u svrhu bolje prezentacije kulturne ponude kvartova. 

Svoj će rad, također predstaviti škole i vrtići, sportski klubovi i druge organizacije kako bi posjetiteljima približili brojne mogućnosti i aktivnosti u kvartu.

Programski sadržaji koje nudi CeKaTe stvaraju socijani kapital i razvijaju upotrebu kulture koja naglašava važnost lokalnog prostora s ciljem oživljavanja kvartovskih i gradskih ambijenata. Ovim radom ujedno se transformira javni prostor u prostor kulture, a građanima se nude programi koji zadovoljavaju njihove potrebe koje su šire od kulturnih (neformalno obrazovanje, stjecanje vještina i brojnih drugih).

CeKaTe u suradnji sa Udrugom Telecentar nudi mogućnost neformalnog obrazovanja kroz multimedijsku akademiju čiji su ciljevi razvoj kreativnosti, digitalnih kompetencija te medijske i informacijske pismenosti djece i mladih.

Cijeli program, s početkom u 10 sati, besplatan je za posjetitelje te se očekuju i gosti iznenađenja.


05.09.2017. 15:31:00
Novi komentar
nužno
nužno