« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
norijada

Danas Norijada maturanata

I ove će se godine pokušati maturante zadržati trijezne i na hrpi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Marko Mišćević/CROPIX)
Više o

norijada

,

zagreb-info

,

norijada kvadrila

,

norijada Bundek

Program počinje na Trgu bana Jelačića u podne kada će maturanti iz hrvatskih i europskih gradova u Quadrilla Dance Paradeu pokušati srušiti svoj prošlogodišnji rezultat u kategoriji "Najveći istodobni ples", već upisan u Guinnessovu knjigu rekorda.

Nakon plesa, oko 12,15 sati, gradonačelnik Milan Bandić, kao i prošlih godina, povest će povorku zagrebačkih maturanata s Trga bana Jelačića prema jezeru Bundek. Kretat će se trasom: Jelačić plac - Zrinjevac - Tomislavov trg - Mihanovićeva ulica - Miramarska ulica - Ulica grada Vukovara - Ulica Hrvatske bratske zajednice (Most slobode), a cilj je na Bundeku.

Učenici u park neće smjeti unijeti alkoholna pića, staklenu ambalažu, niti ostala neprimjerena sredstva. Nakon dolaska svi maturanti dobit će cedevitu i pecivo, a bit će postavljeni i štandovi s hranom i napicima.

U programu od 13 do 22 sata nastupit će In Pulso, Vatrene ulice, Adastra, Rock Masters&Ervin Baučić, Elemental, Žiga i bandisti, Connect, Ivana Kindl & Funky Town, Vatra, Prljavo kazalište, Majke i DJ Mario.

15.05.2009. 08:19:16
Novi komentar
nužno
nužno