« Iza ogledala
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
UPS ;)

Danas je, numerološki, jako zanimljiv dan

Danas je 11. 11., datum koji u numerologiji ima posebno značenje, a ujedno je i jedan od najmoćnijih dana u godini.

Zanimljivo ;)
Zanimljivo ;) (Arhiva)
Više o

numerologija

,

11. 11.

U numerologiji se 11 smatra glavnim brojem, a snaga koju posjeduje je izvanredna. Vibracija ovog broja čini da kanali u kojima vas svemir može podržati budu potpuno otvoreni.

Broj 1 u numerologiji predstavlja čarobnjaka i sposobnost da pomoću raznih alata, fizičkih i duhovnih, manifestirate nešto ni iz čega. Zbog toga je broj 11 toliko moćan, jer se moć čarobnjaka udvostručila i stvorila posebnu vrstu energije - snove koji dobivaju fizički oblik. Ako vidite da se 11 pojavljuje u vašem životu, svemir vam signalizira da ste na dobrom putu - da ono što tražite traži vas, piše na blogu "Sage Godness".

Na ovaj dan vrijeme je da sanjate najnevjerojatniju viziju svog života ili najkompatibilnijeg partnera kojeg možete zamisliti i pustite da ta vizija postane stvarnost, jer sa svemirom na vašoj strani, sve je moguće.

Zbog svega ovoga 11. studenog trebate potražiti magiju iznutra. Ne podcjenjujte svoje vještine i sposobnosti. Držite um otvorenim za nove mogućnosti i ostvarite svoje najluđe snove. Na ovaj moćan dan manifestacije izrazite svoje želje ili prizovite ljubav.

Kad god vidite 111 ili 11:11, vjeruje se da vaši anđeli čuvari komuniciraju s vama - 11. studenog ta veza je pojačana.

Prije nego što počnete manifestirati svoje želje, važno je da se zapitate zašto želite da se to dogodi. Provedite nekoliko minuta (11) u meditaciji da biste pronašli jasne razloge zašto želite ono što želite. To je moćan način da se osigura ostvarivanje želja.

Broj 11 predstavlja dvostruku prirodu prisutnu u svemiru - svjetlost i sjenu, muško i žensko, jin i jang. Razumljivo je da i naša duša ima svoje ogledalo, svoju  dušu blizanku. Veza duša blizanaca je veza koja ne odražava samo ono što volimo na sebi, već i lekcije koje moramo naučiti da bismo dublje i autentičnije razumjeli i upoznali svoju dušu. Ne možete se sakriti od snage duša blizanaca - znat ćete kad vidite svoju jer će biti kao da gledate sebe.

Svemir osluškuje i govori. Ovi kanali su 11. studenog širom otvoreni. Slušajte izbliza, govorite jasno, zahvaljujte i vjerujte.

Sve što želite već je vaše.

11.11.2022. 18:13:24
Novi komentar
nužno
nužno