« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
DOĐITE

Dan Vrbana - CekaTe u kvARTu

Cijeli program, s početkom u 8 sati, besplatan je za posjetitelje te se očekuju i gosti iznenađenja.

Dođite na Dan Vrbana
Dođite na Dan Vrbana (Cekate)
Više o

Cekate

,

Dan Vrbana

Centar za kulturu Trešnjevka u partnerstvu sa mjesnim odborom Vrbani već šestu godinu za redom sudjeluje u obrazovnim, kulturno-umjetničkim i sportskim aktivnostima kvarta. U svrhu bolje prezentacije kulturne ponude kvarta CeKaTe pridonosi brojnim radionicama, predstavama, koncertima i programima neformalnog obrazovanja.

"Vijeće Gradske četvrti Trešnjevka-jug podupire mjesne odbore i suorganizator je manifestacija proslava dana mjesnih odbora. Isti se organiziraju radi neposrednijeg kontakta s našim susjedima u cilju rješavanja problema i održavanja kvalitete suživota u našoj gradskoj četvrti", ističe Jasmina Zuber Majerić, predsjednica Vijeća Gradske četvrti Trešnjevka-jug.

Programski sadržaji koje nudi CeKaTe stvaraju socijalni kapital i razvijaju upotrebu kulture koja naglašava važnost lokalnog prostora s ciljem oživljavanja kvartovskih i gradskih ambijenata. Ovim radom ujedno se transformira javni prostor u prostor kulture, a građanima se nude programi koji zadovoljavaju njihove potrebe koje su šire od kulturnih (neformalno obrazovanje, stjecanje vještina i brojne druge).

Svoj će rad, također predstaviti škole i vrtići, sportski klubovi i druge organizacije kako bi posjetiteljima približili brojne mogućnosti i aktivnosti u kvartu.

Cijeli program, s početkom u 8 sati, besplatan je za posjetitelje te se očekuju i gosti iznenađenja.

Organizatori:

Grad Zagreb

Vijeće Gradske četvrti Trešnjevka - jug

Vijeće Mjesnog odbora Vrbani

Centar za kulturu Trešnjevka

više na www.cekate.hr

14.09.2017. 14:31:58
Novi komentar
nužno
nužno