« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NI LIJEVO NI DESNO

Dalmacija dobila novi tjednik - Vrime

Riječ je o regionalnom news magazinu koji će se baviti "svim segmentima života" u Dalmaciji

(Vrime.com)
Više o

dalmacija

,

tjednik

,

Vrime

,

Mate Prlić

Novopokrenuti dalmatinski tjednik "Vrime" čiji je prvi broj, po riječima glavnog urednika Mate Prlića tiskan u nakladi od 30.000 primjeraka, večeras je službeno predstavljen u splitskom hotelu Le Meridien Lav.

Riječ je o regionalnom news magazinu koji će se baviti "svim segmentima života" u Dalmaciji - od Dubrovnika do Zadra. Tjednik "Vrime" neće se politički opredjeljivati za "desne" ili "lijeve", nego će mu jedina orijentacija biti "na one koji pomažu Dalmaciji i na one koji joj nanose štetu", istaknuo je glavni urednik tjednika Prlić.

"Tko god radi za bolji život Dalmatinaca podržat ćemo ga, i u nama će imati partnera, a tko god radi isključivo za svoje interese, a na štetu ljudi u Dalmaciji bit će naš neprijatelj", rekao je Prlić objašnjavajući koncepciju tjednika "Vrime".

Nakladnik tjednika, čiji je prvi broj izašao prošlog tjedna, je novoutemeljena tvrtka "Vrime-dalmatinski tjednik d.o.o", i koja ima više suvlasnika.

"Ja sam jedan od suvlasnika ove novopokrenute tvrtke koja je nakladnik tjednika 'Vrime', a jedan od suvlasnika nakladnika je i tvrtka 'Profectus' poduzetnika Vićencija Blagajića", rekao je glavni urednik tjednika Prlić. Dodao je kako su među suvlasnicima tvrtke nakladnika još neki novinari, ne navodeći njihova imena. (hina/metro-portal)

26.02.2010. 07:08:20
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ante Bezić, zvan šjor Beza
    26.02.2010. 17:33
    Iskreno mi je drago da je VRIME došlo i upravo će obrađivati prostor od Zadra do Dubrovnika, gdje ujedno žive članovi našeg Fotokluba.
    Zato bih ponudio CD s motivima tih gradova, a njih možete kori-
    stiti i sa naše web stranice,

    Srdačan pozdrav uz čestitku Mati Prliću, prijatelju.
    kontakt: 091 250 7482
Novi komentar
nužno
nužno