« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
O, KAKO SU MOĆNI PALI...

Čuda se događaju: Tiger Woods pobijedio na turniru

Posrnuloj američkoj zvijezdi trebalo je čak 923 dana i 26 odigranih turnira da ponovo osjeti slast pobjede

Fotografija vijesti
Više o

Tiger Woods

,

golf

Tiger Woods, svojevremeno najbolji golfer na svijetu, pobijedio je na Thousand Oaks turniru na Floridi, što je njegov prvi turnirski naslov nakon 30 mjeseci, prenosi Hina.

Posrnuloj američkoj zvijezdi trebalo je čak 923 dana i 26 odigranih turnira da ponovo osjeti slast pobjede. Do naslova je stigao pobijedivši Graeme McDowell iz Sjeverne Irske sa pet udaraca.

Bila je to Woodsova 72. turnirska pobjeda na PGA Touru, prva nakon što je u rujnu 2009. slavio na turniru u Lemontu u američkoj saveznoj državi Illinois. Za nagradu je dobio 1.2 milijuna dolara, no cijeli iznos je donirao svojoj dobrotvornoj zakladi.

"Ovo je sjajan osjećaj. Nevjerojatan. Ljudi ne shvaćaju kako je teško osvojiti golferski turnir," kazao je pobjednik 14 turnira iz 'Major Championships' serije.

Woods se smatra jednim od najboljih igrača golfa svih vremena. Međutim, koncem 2009. našao se u središtu seksualnog skandala kada je više žena izjavilo kako su s njima imale aferu. On je priznao da je više puta prevario suprugu koja ga je potom napustila. Woods se na šest mjeseci povukao iz profesionalnog golfa, a u svibnju se ponovo vratio na terene.

26.03.2012. 10:57:50
Novi komentar
nužno
nužno