« Hrvatska
objavljeno prije 3 godine
DONACIJE

Crveni nosovi dobili dobru donaciju

Donacijom u iznosu od 50 tisuća kuna Submarine i Zvijezda pomogli su unijeti smijeh u živote onih kojima je to najpotrebnije

Ide u prave ruke...
Ide u prave ruke... (Arhiva)
Više o

zvijezda

,

donacija

,

Crveni nosovi

,

SUBMARINE

Domaći lanac burger restorana Submarine Burger i Zvijezda i ove su godine podržali rad udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori. Donaciju u iznosu od 50 tisuća kuna, prikupljenu od prodaje svakog burgera iz zimskog menija, predali su izvršnoj direktorici CRVENIH NOSOVA Denizi Drusany, a unijet će smijeh u živote onih kojima je to najpotrebnije.

Umjetnici iz udruge CRVENI NOSOVI klaunovidoktori već jedanaestu godinu za redom donose smijeh i radost djeci na liječenju u bolnicama, nemoćnima u stacionarima domova za starije, te svojim online posjetama i dvorišnim paradama uveseljavaju dane svima pogođenima teškim krizama poput potresa koji su nas zadesili.

„CRVENI NOSOVI klaunovidoktori hrvatskom društvu godinama daju ono što mu je potrebno - vedrinu, pozitivnu energiju i smijeh. Sve to je trenutno potrebno više nego ikad, kako djeci u bolnicama i nemoćnim osobama u domovima, tako i svima nama. Zato želim iskoristiti ovu priliku kako bih ukazao na to da i svi mi nekome drugome možemo postati mali, crveni nos. Nadamo se da naše donacije u proteklih pet godina podsjećaju upravo na to, kao i da barem dijelom vraćaju udruzi ono što ona nesebično daje nama", kazao je Luka Jureško iz Submarinea.

Ove godine Submarineu se u ovoj pohvalnoj akciji pridružila i Zvijezda te su tako podijelili poruku da se i u teškim vremenima moramo držati zajedno. Zajedničke snage posvetili su misiji vraćanja osjećaja radosti, sreće i optimizma ljudima u teškim i kriznim situacijama i okolnostima.

Zvijezda je od prvog dana ključan partner domaćeg lanca burger restorana u pripremi umaka po kojima je Submarine nadaleko poznat, a zajedničku lijepu i uspješnu priču i ove su godine usmjerili kako bi podržali ono bitno. Budući da je jedanaestogodišnji rad CRVENIH NOSOVA donio osmijeh na više od 164.656 lica djece i starijih u Hrvatskoj, pomoći takvoj udruzi ponovno je bila prva opcija.

„Uvijek smo sretni kada svojim radom možemo pomoći društvu kojem pripadamo. Biti dijelom misije uveseljavanja bilo koga, a posebice onih kojima je osmijeh najpotrebniji, velika je stvar za nas. Nadamo se da ćemo ovom donacijom uveseliti sve koji su u potrebi za iskrenim veseljem - onoliko koliko je ova donacija uveselila nas i još puno više", naglasila je Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

21.04.2021. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno