« Biznis
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
BIZNIS

Croccantino sladoled je HIT proizvod 2022.

Titula HIT proizvoda je kruna našeg truda i rada te evolucije nas kao poduzetnika u ovom projektu, kaže Marija Antunović

Croccantino sladoledi
Croccantino sladoledi (Arhiva)
Više o

Spar

,

Croccantino

,

Croccantino sladoled

,

Startaj Hrvatska

Uspješno je završena treća sezona projekta Startaj Hrvatska, kojeg su i ove godine zajednički pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV. Sjajni, mali domaći proizvođači predstavili su svoje poduzetničke priče u osam epizoda, a zahvaljujući SPAR-u njihovi proizvodi dospjeli su na police jednog od najvećih hrvatskih trgovačkih lanaca. No, jedan proizvod posebno se istaknuo. Pelješki sladoled Croccantino osvojio je baš sve i odnio titulu HIT proizvoda 2022. godine.

Pelješanka Marija Antunović, uz podršku supruga Ivana i cijele obitelji, koja se već dugi niz godina bavi slastičarstvom, prijavila se u projekt Startaj Hrvatska i usprkos svim poteškoćama i preprekama, koje su učestale u poduzetništvu, uspjela ih je sve riješiti.

"Titula HIT proizvoda je kruna našeg truda i rada te evolucije nas kao poduzetnika u ovom projektu. Sudjelovanje u Startaj Hrvatska donijelo nam je veću prepoznatljivost na tržištu i vjetar u leđa i drago nam je da tako veliki partner stoji iza nas i vjeruje u naš proizvod. To nam svakako daje dodatni kredibilitet na tržištu", ističe Marija.

Croccantino sladoledi rade se ručno na Pelješcu, od visoko kvalitetnih sirovina. Sadrže domaće, svježe pasterizirano mlijeko i vrhnje, kojima se dodaju kolačići kao što su orasnice, amaretti, rogačići, krokanti. Obzirom na to da se kolačići izrađuju po tradicionalnim hrvatskim recepturama, nose oznaku kvalitete Hrvatski otočni proizvod. Croccantino sladoled dolazi u sedam okusa: jagoda, pistacija, slani kikiriki, croccantino (slana karamela uz dodatak krokanta, tradicionalnog, ručno rađenog pelješkog slatkiša), amaretto (okus badema i mljevenih amaretta), orasnice, rogač - čokolada.

Projekt Startaj Hrvatska osmišljen je kako bi pomogao malim proizvođačima, inovativnim start-upima i vrijednim poduzetnicima na njihovom poduzetničkom putu. Prijave za novu, četvrtu sezonu su otvorene.

19.12.2022. 08:31:00
Novi komentar
nužno
nužno