« Ostali sportovi
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
UFC 103

Cro Cop dobio gadne batine- VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO - Povratnički meč protiv mladog Brazilca prošao je loše po Filipovića

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Mirko Filipović

,

Cro Cop

,

Filipović dos Santos

,

Cro Cop Cigano

,

Cro Cop UFC

Hrvatski gladijator Mirko Cro Cop Filipović u subotu je u Dallasu, u Teskasu, u meču pod okriljem američke UFC federacije, poražen od Brazilca Juniora do Santosa, predajom nakon dvije minute borbe u trećoj rundi, izvijestili su američki sportski web portali.

Dva dobro pripremljena borca odmjerila su snage u oktogonalnom kavezu UFC-a u American Airlines Centru u Dallasu, a nakon 13 minuta borbe Mirko Filipović je signalizirao sucu da prekine meč.

U tvrdoj, teškoj borbi Filpović i Dos Santos su razmjenili puno teških udaraca. U prvoj je rundi Filipović više napadao, a Dos Santos se branio, dok je u drugoj rundi mladi Brazilac počeo preuzimati inicijativu, a Filipović je tražio odmor u klinču.

Dos Santos je u trećoj rundi zadao nekoliko teških udaraca koljenom i jedan aprekat desnom rukom Filipoviću, koji nije pao, ali je s ozlijeđenim okom signalizirao da je dosta, pa je sudac prekinuo borbu.

Filipoviću je to bio peti meč u organizaciji UFC-a i treći poraz. Godinama poznat kao najrazorniji udarač u teškoj kategoriji dok se borio u organizaciji PRIDE u Japanu, 35-godišnji Filipović je čini se izgubio dosta od svoje brzine i atleticizma, navodi Yahoo Sports.

Slovio je po nestvarnim udarcima nogom u glavu i tijelo, no u ovoj ih je borbi uputio samo osam i to sve u noge.

Dos Santos, koji u UFC-u ima skor 3-0, nije izašao iz borbe bez posljedica. Njegovo je lice ustvari izgledalo gore. On je teški udarač, ali u njegovoj se obrani pokazalo puno rupa protiv sporijeg Filipovića, dodaje se u izvješćima. (Hina/Metro)

20.09.2009. 12:36:00
Novi komentar
nužno
nužno