« Iza ogledala
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
TEORIJE ZAVJERE

Crni Mjesec je noćas - hoće li svanuti sutrašnji dan?!

Crni Mjesec je prirodna pojava ... čak i ne toliko rijetka
Crni Mjesec je prirodna pojava ... čak i ne toliko rijetka (Arhiva)
Više o

apokalipsa

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Nibiru

,

Planet X

,

Crni Mjesec

Crni Mjesec stiže noćas, a s njim i teorije zavjere. Za početak, da objasnimo što Crni Mjesec zapravo jest ...

Crni mjesec ima nekoliko definicija, ali najpoznatija kaže da je to drugi mladi mjesec u istom kalendarskom mjesecu. Ovo je slična pojava kao Plavi mjesec - drugi pun mjesec u jednom kalendarskom mjesecu.

Budući da je to mlad mjesec, neće biti vidljiv jer će osvijetljena strana mjeseca biti okrenuta na suprotnu stranu u odnosu na zemlju. Posljednji put kada se dogodila ova pojava je bilo u ožujku 2014. Također, ova pojava će se dogoditi samo na zapadnoj hemisferi, jer će se novi mladi mjesec uzdići u 20.11 sati navečer 30. listopada, kada će na istočnoj hemisferi već biti studeni.

No, i na istočnoj polovini zemlje će se ista pojava dogoditi krajem studenog, točno oko "Noći vještica". Drugi tip Crnog mjeseca je kada se u čitavom kalendarskom mjesecu ne pojavi nijedan mladi mjesec, a to se jedino može dogoditi u veljači, obično svakih pet ili deset godina

Naravno, teorije zavjere lete na sve strane, od toga da će taj Crni Mjesec pokriti Sunce na par dana i Zemljom će zavladati hladnoća i katastrofe, preko obaveznog dolaska pojave znane kao Planet X ili Nibiru, do uobičajenih apokaliptičnih dolazaka Isusa Krista i ostalog ... izvanzemaljci ovoga puta nisu toliko istaknuti.

Evo par teorijica, pa uživajte (mi se nekako kladimo da ćemo se sutra normalno probuditi, kažu da će vikend biti sjajan za odlazak u prirodu ...)

30.09.2016. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno