« Zagreb
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
BRAVO

COVID-19 solidarnost na djelu

Želimo aktivno sudjelovati u borbi protiv pandemije te pomoći zdravstvenim djelatnicima da se lakše nose s ovom iznimno zahtjevnom situacijom

Lijepa gesta
Lijepa gesta (Arhiva)
Više o

Solidarnost

,

smještaj

,

zdravstveni radnici

,

Irundo

Irundo, tvrtka koja se bavi iznajmljivanjem apartmana, u suradnji s vlasnicima stanova, organizira besplatan smještaj zdravstvenim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima, zbog prirode posla moraju biti u samoizolaciji.

U našim najtežim trenucima (ne) poslovanja kada su svi naši apartmani prazni, došli smo na ideju da potpunu poslovnu neaktivnost iskoristimo te da budemo humanitarno aktivni. Stoga smo odlučili svim zdravstvenim djelatnicima, a ovisno o mogućnostima i našim kapacitetima, ponuditi smještaj za vrijeme njihove samoizolacije.

"Želimo aktivno sudjelovati u borbi protiv pandemije te pomoći zdravstvenim djelatnicima da se lakše nose s ovom iznimno zahtjevnom situacijom kako bi zaštitili svoje obitelji od daljnjeg prijenosa virusa. " istaknuo je Igor Kordić (suvlasnik Irunda).

"Najvažniji, a pritom najugroženiji su doktori i svi ostali zdravstveni djelatnici koji prema propisanim mjerama sigurnosti moraju svakih dva tjedna biti u samoizolaciji. Ovo je naš mali doprinos zajednici u kojoj živimo i radimo, a ovakva teška vremena dodatno nas obvezuju na solidarno i društveno odgovorno ponašanje. Našim primjerom želimo potaknuti i sve ostale koji su u mogućnosti ponuditi prazne stanove za samo izolaciju i omogućiti da se što veći broj stanova osigura zdravstvenim djelatnicima." zaključio je Tomislav Zovko (suvlasnik Irunda).

Irundo uz punu podršku vlasnika stanova s kojima ima , koje inače iznajmljujemo kao apartmane za turiste, omogućava zdravstvenim djelatnicima da svoje obvezno vrijeme samoizolacije provedu u Irundo apartmanima u kojima će imati puni komfor kako bi im vrijeme u samoizolaciji što lakše i brže prošlo. U mogućnosti smo ustupiti apartmane u Zagrebu.

Irundo želi svim zdravstvenim djelatnicima dati punu podršku, stoga pozivamo sve zdravstvene djelatnike iz Zagreba da nam se jave na dole navedene kontakte.

Kontakt:

Igor Kordić, COO

igor@irundo.com

+385 91 3873 026

Trg Nikole Šubića Zrinskog 15

10000 Zagreb

28.03.2020. 17:14:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Cranberry
  29.03.2020. 11:00
  Bravo treba pomoći svatko kako može
 2. avatar
  armando
  29.03.2020. 11:05
  tako je cranberyy pozzz rat protiv korone je počeo pusaa
 3. avatar
  Cranberry
  29.03.2020. 11:52
  Pusaaaaa izdržat ćemo
Novi komentar
nužno
nužno