« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
BUSINESS PARTY

Covenant nam stiže u Aquarius

Glavna predgrupa bit će njemački electro band Lola Angst

Fotografija vijesti
Više o

Covenant

Catalyst Infection i renomirana modna marka DIESEL sa velikim oduševljenjem predstavljaju koncert Covenanta - najpopularnijih predstavnika današnje svjetske futurepop scene. Originalni zvuk koji svoje korijene vuče iz klasičnog electropop izričaja, ali i Electro Body Music, te industrial voda, ovaj benad njeguje već gotovo dva desetljeća.

Jedan od koncertno najaktivnijih sastava sa spomenute scene, redovito generira nezaboravne spektakle koje posebice u zemljama zapadne Europe posjećuju gomile vjernih fanova. Covenant su oduvijek bili zanimljivi štovateljima poznatih i kultnih imena poput Depeche Mode, Kraftwerk, Human League, OMD, Pet Shop Boys, Duran Duran, a-ha, Yello i New Order, a u novije vrijeme sve više fanova autora kao što su Moby, Royksopp, Paul Van Dyk, Air i Ladytron u svojoj kolekciji imaju izdanja švedskih pop majstora Covenant i posjećuju njihove koncerte.

Nadolazeći, sedmi studijski album, Modern Ruin, sudeći prema dosadašnjim kritikama, predstavlja još jedno vanserijsko elektronsko izdanje, koje će iznjedriti mnoge hitove koji će se ponovo vrtjeti u klubovima diljem Europe i svijeta.

Navedeni koncert će se održati u sklopu tekuće Modern Ruin turneje, i to u ekskluzivnom ambijentu zagrebačkog kluba Aquarius u petak 09.04.2010. Sve dodatne informacije (poput cijene ulaznice, pretprodajnih mjesta, satnice i sl.) biti će objavljene naknadno.

Kao glavna predgrupa potvrđena je urbana njemačka electro atrakcija Lola Angst. Najnoviji album „Viva La Lola" trenutačno se nalazi na vrhu renomirane ljestvice DAC (Deutsche Alternative Charts) uz imena kao što su Nitzer EBB, Placebo, Editors, itd.

Zanimljivo, mastermind Lole Angst je Hrvat sa trenutačnim sjedištem u Berlinu, pa je tim više zanimljiva činjenica da ovaj nesvakidašnji sastav posjeduje ogromnu bazu vjernih fanova, posebice na području Njemačke. Video za aktualni singl „I Love Myself" možete vidjeti ovdje.

Isto tako, potvrđen je i niz warm up partija, od kojih je po jedan već održan u Ljubljani i Zagrebu. Nadolazeći datumi su zakazani za Zagreb (Jabuka, 20.03.), Maribor (MC Pekarna, 20.03.), Veliku Goricu (Klub 100, 27.03.), te Split (Quasimodo, 07.04.).

Ono što će obradovati ljubitelje mode, jeste činjenica da će povodom ovog događaja biti preporučen poslovni dress code, a što je u skladu sa image-om samog Covenanta, odnosno činjenicom da je uz promotorsku agenciju Catalyst Infection, glavni partner u izvođenju ovog projekta renomirana modna marka DIESEL. Svi oni koji će poštovati naputke o preporučenom dress code-u, odnosno svi oni koji će biti obučeni kao menadžeri, direktori, poslovne tajnice i sl., imati će posebne povlastice.

Piše: Catalyst Infection
08.03.2010. 19:58:32
Novi komentar
nužno
nužno