« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
LAKŠA OZLJEDA

Ćorluka će se oporaviti do uzvrata s Milanom 9. ožujka

Iako se činilo da će Ćorluka zbog ozljede na San Siru pauzirati nekoliko tjedana ili mjeseci, na teren bi mogao vratiti puno ranije

Vedran Ćorluka
Vedran Ćorluka (Getty Images)

Vedran Ćorluka ipak nije teže ozljeđen i na teren bi se mogao vratiti ranije od očekivanog, prenosi Hina vijesti iz Londona. 

Nakon oštrog prekršaja Milanova veznjaka Mathieua Flaminia činilo se kako bi Ćorluka mogao izbivati više od dva mjeseca, no magnetska rezonanca je pokazala kako ozljeda ipak nije toliko ozbiljna. Ćorluka će već idućeg tjedna započeti s lakšim treninzima, a na teren bio se mogao vratiti za tri tjedna, možda čak i ranije.

"Srećom, ništa nisam slomio. Gležanj je još uvijek otečen, no doktor me uvjeravaju kako se ne radi o težoj ozljedi," kazao je Ćorluka koji će iz predostrožnosti još nekoliko dana imati imobiliziran zglob, nakon čega slijedi povratak treninzima.

"Ukoliko neće biti komplikacija Ćorluka bi možda mogao konkurirati i za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Milana koji je na rasporedu 9. ožujka," poručili su s White Hart Lanea.

Za razliku od Ćoruke, sudbina Jonathana Woodgatea još uvijek je neizvjesna. Bivši engleski reprezentativac koji je na San Siru ušao u igru upravo umjesto Ćorluke, ozlijedio je mišić i pitanje je hoće li se oporaviti do konca sezone. Woodgateu je to bio prvi nastup nakon 15 mjeseci pauze, no čini se kako ga ponovo očekuje duža pauza.

"Ozljede me uništavaju, no ne želim se predati. Imam veliku volju i spreman sam na borbu jer želim opet igrati," kazao je Woodgatea koji je u posljednje dvije godine odigrao tek tri utakmice.

18.02.2011. 13:46:55
Novi komentar
nužno
nužno