« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
PARTY

Concrete Jungle vol.1. u Londoneru

Urban Jungle vam predstavlja novi program pod nazivom Concrete Jungle

Novi program Urban Jungle Crewa
Više o

klub Londoner

,

Urban Jungle Crew

,

Concrete Jungle

subota 23.04.2011@ club Londoner ( jezero Jarun,otok veslača)
upad 25 kn ( i dalje ne volimo onu spiku prije i poslije ponoći ;)
party time: 22:00-04.00 h

Concrete Jungle vol.1.
...reggae/ dub/ dubstep/ drum and bass/ jungle/ breakcore

Nakon malo poduže stanke, Urban Jungle vam predstavlja jedan novi program pod nazivom Concrete Jungle. Program će obuhvaćat sve smjerove glazbe u kojima i sam kolektiv Urban Jungle djeluje: reggae/ dub/ dubstep/ drum and bass/ jungle/ breakcore/ trance...

Prvi u nizu partya pod nazivom Concrete Jungle održat će se u zagrebačkom klubu Londoner na Jarunu. A za prvi party odabrali smo domaće snage i drage nam prijatelje s kojima blisko surađujemo i koji su nam bili velika potopra od samog početka ;)

JAN BECELE b2b DANNY BWOY (Trip to Zion)

Dva razigrana momka,Jan iz Zagreba i Danny iz Motovuna,članovi Trip to Zion kolektiva,dva sjajna dj-a koje ne treba toliko puno predstavljat,jer su i više nego dobro poznati zagrebačkoj publici, odlučili su napravit back 2 back set na 1.u redu Conrete Jungle party-a.

REA TAS (King Shango Soundsystem)

Predivna mlada dama,članica King Shango Soundsystema-a,rado se odazvala našem pozivu i još jednom pokazala potporu za sve ono što radimo. Za ovaj party priprema vam poslasticu dub, reggae,roots i dancehall glazbe.Radujemo se njezinom nastupu,jer svaki put unese dio svoje ogromne pozitive u svoje setove i na taj način daje svakom party-u jednu predivnu punoću i boju.

MARIE BxT (Urban Jungle)

Članica Urban Jungle kolektiva,mlada nada s masu perspektive.Ono što najviše volimo i cijenimo kod nje je njezin vedar duh i njezinu pozitivnu nabrijanost,dječju zaigranost i masu ljubavi. Za ovaj konkretno party pripremit će vam nabrijani dnb set, s pokojom zalutalom notom dubstepa :P

ROBERT RADAMANT (Urban Jungle)
Najnoviji dj koji se pridružio Urban Jungle kolektivu i unio u njega poprilično dosta entuzijastičnosti i nabrijanosti.U njegovom repertoaru ćete pronaći dnb-a,dubstep-a do glitch hop-a i breackore-a. Svestran momak,još svestraniji dj i producent ;)

JACK THE TRIPPER (Tripping Trolls/Trip to Zion)
The Big White Rabbit će zatvoriti party sa jednim breakbeat setom; zaokružit našu malu priču na svoj poseban način i tako odvest nas na jedno svoje putovanje kako on to samo zna i umije.

NAPOMENA:u klubu je DOZVOLJENO PUŠENJE !!!

AKCIJE NA CUGU :

Ožujsko/Karlovačko 0,5 = 13kn
Staropramen 0,5 = 14kn
Demon češko crveno pivo 0,5 = 15kn
Pelinkovac = 8 kn
Medica = 10kn

21.04.2011. 13:14:18
Novi komentar
nužno
nužno