« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
glazbenici, a ne glumci

Članovi Musea sabotirali svoj nastup

POGLEDAJTE VIDEO - članovi benda ismijali su playback na televiziji

(Wikipedia)
Više o

muse

,

matt bellamy

,

muse live

Članovi benda odlučili su se našaliti s talijanskim televizijskim gledateljima tako što su se pjevač i bubnjar zamijenili za mjesta nakon što je televizija od njih tražila da odglume nastup.

Frontman Matt Bellamy smijao se od uha do uha lupajući nasumični ritam i često preskačući udarce kako bi mahnuo kameri ili zamahnuo palicama iznad glave. Bubnjar Dominic Howard našao se u centru pažnje glumeći da svira gitaru u hitu Uprising.

Nastavili su sa zamjenom i tijekom intervjua za emisiju Quelli che il calcio na Rai2 koji je uslijedio u nedjelju. Howard se tada osvrnuo na kolegu riječima „naš bubnjar Matt". Ako je voditeljica emisije i shvatila smicalicu, nije to dala do znanja - bend je napustio pozornicu ostavivši gledatelje u studiju i pred malim ekranima nesvjesne da su prevareni.

Ovo nije prvi put da su izveli tako nešto nakon što im je rečeno da moraju glumiti umjesto svirati uživo. 2001. Howard je zamijenio instrumente s basistom Chrisom Wolstenholmeom tijekom BBC-eve dječje emisije Live & Kicking.

Muse su poznati po teatralnim, energičnim nastupima i ubrajaju se među britanske bendove s najboljim nastupima uživo. Devonski je trojac izveo šalu na turneji u sklopu koje promoviraju svoj novi album The Resistance, koji je zauzeo prvo mjesto na britanskim ljestvicama.The Resistance je njihov peti studijski album, a slijedi nakon uspješnih Showbiz, Origin of Symmetry, Absolution i Black Holes and Revelations. Najveći je dio albuma snimljen u Italiji, gdje Bellamy živi sa svojom djevojkom.

23.09.2009. 09:46:53
Novi komentar
nužno
nužno