« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
NOVOSTI

Cirkuska rezidencijalna mreža 2021

Javni poziv za prijave na umjetničke rezidencije 22.3. - 5.4. do 23:59 h

Cirkuska rezidencija
Cirkuska rezidencija (Arhiva)
Više o

Cirkorama

,

cirkuska rezidencija

Putem natječaja 'Cirkuska rezidencijalna mreža' udruge Cirkorama iz Zagreba, Cirkus Kolektiv i ROOM 100 iz Splita, Prostor Plus iz Rijeke, Čarobnjakov šešir iz Pule i K.V.A.R.K. iz Križevaca otvaraju svoje prostore za umjetničke rezidencije regionalnih cirkuskih umjetnika i umjetnica. Cilj natječaja je doprinos razvoju regionalne cirkuske scene.

Natječaj je otvoren od 22.3. do 5.4.2021. u 23:59, a rezultati će biti objavljeni do 12.4.2021. Prijave se zaprimaju putem obrasca:

Pozivamo umjetnike, umjetnice i kolektive suvremenog cirkusa i srodnih izvedbenih umjetnosti da prijave svoje umjetničke ideje i radove u nastajanju na natječaj za rezidencijalnu potporu koja osigurava putne troškove, smještaj, prostor za rad, organizaciju work-in-progress izvedbe, potrebne tehničke uvjete za rezidenciju i izvedbu te medijsku vidljivost.

Prilikom selekcije posebno će se vrednovati projekti koji posjeduju kvalitete inovativnosti, originalnosti, kritičkog promišljanja, refleksivnosti, angažiranosti i interdisciplinarne suradnje. Natječaj je namijenjen prvenstveno regionalnim umjetnicima/ama iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Kosova, a otvoren je za sve cirkuske, plesne, glumačke, novomedijske i interdisciplinarne ideje i radove u nastajanju.

Javni natječaj je OVDJE.

24.03.2021. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno