« Kultura
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
SPEKTAKL

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja predstavljaju Atomic Dance Factory

Luka Vidović ugostit će članove, najpoznatije hrvatske, plesne skupine Atomic Dance Factory koja će, samo za vas, 23.11. u 11 sati pokazati sve čari plesanja hip hopa.

Gosti su Atomic Dance Factory
Gosti su Atomic Dance Factory (Menart)
Više o

Luka Vidović

,

Atomic Dance Factory

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

Nakon , vrlo uspješnog, zajedničkog projekta  „Cijeli svijet je pozornica", za koji  je bilo potrebno 3000 sati za izradu kostima, 2000 sati za uvježbavanje koreografija, 750 dana za realizaciju, 10 plesača, 1 iluzionist,

15 specijalnih iluzionističkih rekvizita te mnogo odricanja i nastupa pred nekoliko tisuća gledatelja, Luka Vidović i Atomic Dance Factory ovom prilikom, barem nakratko, obnavljaju suradnju.

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja, pružaju vam mogućnost da uživate u iluzijama Luke Vidovića, hypo poklončićima te gostovanju višestruko nagrađivanih hip hop plesnih prvaka.

Kroz Lukine čarobne trikove u kojima klinci i klinceze aktivno sudjeluju, kroz smijeh, igru i ples, sat vremena proći će u trenu. Dok se mališani zabavljaju i postavljaju svakojaka pitanja Luki i njegovim gostima, roditelji se mogu odmoriti i opustit uz odličnu cijenu kave u kafiću KIC-a.

Luka Vidović, Menart Kids i Atomic Dance Factory pozivaju vas u Kulturno informativni centar, Preradovićeva 5/1 , 23. studenog u 11 sati . Dodjite i zaplešite s nama.

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice rezervirate na vrijeme.

Ulaznice se kupuju isključivo na dan predstave, od 10 - 11 sati u prostorijama Kic-a.

Cijena ulaznice, u slobodnoj prodaji, je 25 kuna, no ukoliko rezervirate svoje ulaznice na vrijeme na rezervacije@menart.hr, iste kupujete na dan eventa po cijeni od 20 kuna.

13.11.2013. 14:27:00
Novi komentar
nužno
nužno